K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 16-12-2016, 15:49   #1
Krylle
På vej til at lære K10
 
Krylles avatar
 
Tilmeldingsdato: 16-12 2016
Indlæg: 11
Styrke: 8
Krylle er ny på vejen
Smile Ny på K10, min historie

Hej.

Jeg vil lige præsentere mig selv. Jeg er en kvinde på 36 år, som pt. er i begyndelsen af en sag om førtidspension.

Jeg vil lige ridse et par begivenheder op, så det er lettere at følge med i.

1980 - jeg blev født, knap tre måneder for tidligt.
Efter afsluttet folkeskole i 1997 påbegyndte jeg et hav af ungdomsuddannelser, men afsluttede aldrig en af dem, grundet opmærksomhedsbesvær. Fik også opbygget en ret betydelig SU-lånsgæld.
2006 - jeg fik diagnosen AdHd.
2007 - jeg blev bevilget revalidering til Hf + socialrådgiverstudiet.
2008/2009 - jeg gik på HF og bestod eksamen med et meget fint gennemsnit.
2009/2013 - jeg gik på socialrådgiverstudiet, ansøgte om og blev bevilget udsættelser til eksamen tre gange, men måtte erkende, at jeg ikke kunne gennemføre studiet, årsagen var opmærksomhedsproblemer.
Første kvartal 2014 - første snak om opstart af fleksjobsansøgning påbegyndtes og jeg var i praktik på et misbrugscenter, jeg var trods opmærksomhedsbesvær og træthed rigtig glad for denne praktik, og håbede at kunne blive ansat her, hvis jeg blev bevilget fleksjob.
Jeg fik min fleksbevilling per 1-4-2015, 20 timer per uge.

Oktober 2015 - jeg pådrog mig en ret alvorlig blodprop i højre side af hjernestammen, var indlagt i godt tre måneder på fire forskellige sygehuse, sidste var CNN Næstved, som er specialister indenfor det område.

Mit liv er totalt ændret. Jeg har en semiparese i venstre side af kroppen, har stort besvær med at gå, jeg har ingen funktion i venstre arm og hånd, jeg er følsom overfor høje lyde og skarpt lys, jeg er konstant træt, jeg har meget dårlig balance, har dårlig hukommelse og tale og jeg kan kun koncentrere mig/fokusere i ca. 10 minutter af gangen.

Jeg har været hos psykologer, neuropsykologer, læger - og ikke mindst til daglig intensiv genoptræning fra tredje dag, jeg var indlagt. Jeg fortsatte i kommunal genoptræning, da jeg blev udskrevet fra sygehuset den 28-01 2016, denne ophørte 09-2016. Jeg besluttede at fortsætte i privat fysioterapi, hvor jeg stadig går to gange om ugen. Udover genoptræning betaler jeg for at få kinesisk massage og akupunktur, for at stimulere nerver og muskler. Jeg laver også stimulerende øvelser hjemme i det omfang, jeg har energi til det.

Jeg blev af min sagsbehandler indkaldt til et statusmøde her d. 7-12-2016 for at komme frem til, hvad der skal ske fremadrettet. Med ved mødet var en ergoterapeut og min mor. Sagsbehandler bragte ordet førtidspension på banen, helt af sig selv.

Min læge vurderer, at jeg ikke er i stand til at gennemføre en praktik eller en arbejdsprøvning, så det blev i stedet aftalt, at ergoterapeuten kommer hjem til mig inden jul og udfører en funktionstest/AMPS.

Jeg beskriver kun egen læges og sundhedsfaglig konsulents udtalelser, medtager ikke udtalelser fra fysioterapeuter, ergoterapeuter, psykiater, psykolog og neuropsykolog.

Min læge har bl.a. beskrevet følgende:

"Permanent skade på centralnervesystemet. Tvangsstilling af ve. arm og ben. Ingen udsigt til bedring. Jeg finder det ikke relevant at forsøge med ressourceforløb og hun vil ikke kunne varetage et fleksjob.
Jeg ser ikke flere behandlingsmuligheder med sigte på forbedring, men der er behov for livslang vedligeholdelsestræning for ikke at miste yderligere funktioner.
Jeg vurderer ikke, at der er nogen rest-arbejdsevne."

Kommunens sundhedsfaglige konsulent har beskrevet følgende:

"Diagnose: AdHd, tilstand efter blodprop i hjernen.
Det er naturligt, at følgetilstanden efter slagtilfældet fylder mest i XXs attest; faktisk nævner han kun AdHD i diagnoselisten.
Men det betyder ikke, at AdHD er forsvundet.
Der er således klar dokumentation for en kendt opmærksomhedsforstyrrelse og nu yderligere kognitive og især fysiske funktionsnedsættelser.
Begge tilstande er varige, samlet med svært nedsat eller ophævet funktionsevne i ethvert erhverv. Der er ikke anledning til at indhente yderligere helbredsafklaring, udover en eventuel LÆ265. Inden da kan jeg anbefale en praktisk afklaring, kan være ved AMPS eller egentlig praktik.

XX
Sundhedsfaglig konsulent"

Så, så kører bussen - jeg håber på det bedste!

Sidst redigeret af Krylle; 16-12-2016 kl. 16:59.
Krylle er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 00:11.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension