K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Politik og Samfundsdebat > Politik og Samfund

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Politik og Samfund Her er det tilladt at diskutere politik , nyheder og andre samfundsproblemer. Hvis du har problemer med at andre udtrykker deres uforbeholden mening om vores samfund, så er dette nok ikke stedet for dig.

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 15-01-2012, 03:16   #1
Karo
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 02-08 2010
Indlæg: 2.227
Styrke: 16
Karo er rigtig godt på vej
Fup og fidus med almen boliger. FØJ!!!

Det SKAL læses af alle dem som bor i almen boligbyggeri.

"...nogle lejere får foretaget forbedringer, som de i virkeligheden skulle betale ekstra for. Men da de er gode venner med boligforeningens personale, får de foretaget vedligeholdelse og forbedringer på afdelingens regning.

Dvs. at de lejere, der ikke får vedligeholdt eller forbedret noget i lejligheden, er med til at betale til de lejere, der er gode venner med de ansatte i boligforeningen.

De gode venner får heller ingen store fraflytningsregninger. Alle istandsættelsesudgifterne betaler afdelingen,- dvs. de tilbageværende lejere.

Den borgerlige presse kalder det 'kammerateri', selv om det nærmest er svindel..."

---------------------------------------------------------

"...Som en velorganiseret og dresseret militærøkonomisk kampmaskine, kan fribytterne få huslejerne til at stige og stige i en uendelighed.

De ulige offentlige økonomiske huslejetilskud til lejerne, dræner det almennyttige boligbyggeri for beboere, der ikke modtager huslejetilskud.

Derved dannes almennyttige ghettoer med lavindkomsthusstande og pensionister. Hvorfor går så mange beboere i parløb med de professionelle spekulanter, der gang på gang vinder krigsspillet om huslejestigninger, selv om de overtræder lovgivningen for økonomisk krigsførelse mod lejerne ?

Debatindlægget forsøger kort at anskueliggøre hvorledes ledelserne (administrationen) i den almennyttige boligsektor har frit spil overfor lejerne, - om samspillet (kammerateriet) med deres politiske venner i kommunalbestyrelserne,- og om hvorledes Folketinget giver boligselskabsledelserne statslig autorisation, i lighed med de tidligere sørøvere og fribyttere fra det 16´århundrede, til at føre økonomisk krig mod lejerne, - ligesom ledelserne kan træffe beslutninger og tabe millioner af kroner, uden at lejerne og boligforeningsmedlemmerne har mulighed for at retsforfølge ledelserne.

Det er vores penge udlejerne bruger til at spekulere med, og vores penge som udlejerne bruger til at føre retssager mod beboerne..."

http://www.perbenny.dk/beboer.htm

"...Dem uden bil undrer sig

De mange indkomstsvage og fattige beboere i det almene boligbyggeri uden bil, undrer sig også over at de skal være med til at betale udgifterne til opførelse og vedligeholdelse af garager og parkeringspladser - når netop mere end halvdelen af beboerne ikke selv har råd til at anskaffe sig en bil.

Mange beboere i det almene boligbyggeri modtager jo boligstøtte, fordi husstanden har lave indkomster. Disse beboere hævder, at når de velstillede beboere i det almene boligbyggeri har råd til at indkøbe bil og køre bil, har de vel også råd til at betale for den jord og de udgifter, de optager med garager og parkeringspladser.

Så flere beboere uden bil er atter blevet fortørnet over de riges misforbrug og forrettigheder, og hævder forståeligt nok, at principielt har det "at eje bil" jo ingen relation til det "at bo til leje".

I det almene boligbyggeri betaler bilejere nemlig ikke en særskilt jordleje af de arealer, de benytter eller optager som parkeringspladser, ligesom bilejerne ikke betaler for kloakeringen og asfalteringen af parkeringspladsen. Bilejerne betaler heller ikke særskilt jordleje for den almene jord, hvorpå der er opført garager.

Havde det almene boligbyggeri været udstykket som ejerlejligheder, var der selvfølgelig forlængst indført en reel brugerafgift på bilparkering. Thi dispositionsretten og brugsretten til jord i det almene boligbyggeri hvorpå der er opført garager og parkeringspladser, er jo ikke almen nyttig - men kun nyttig for bilejerne.

Og én bil optager vel mellem 8-10 m2 jordareal, som der altså ikke betales en særskilt jordleje for..."


http://www.perbenny.dk/husleje.htm

Stor tak til Per

Sidst redigeret af Karo; 15-01-2012 kl. 04:14.
Karo er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Almen afd. under Ydelsesservice ? Kio Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 1 21-07-2012 12:01
lægekonsulent vs.almen læge nielsen17 Alt det andet 2 23-03-2012 09:05
At bo til leje i almen boligbyggeri. Karo Politik og Samfund 14 01-12-2011 21:44
Fup og Fidus Karo Politik og Samfund 6 20-04-2011 11:00
Regeringen har glemt løfte om billigere boliger Webmaster K10 Nyheder 0 02-01-2009 01:30




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 14:02.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension