K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 Her kan du stille spørgsmål hvis du har spørgsmål ang førtidspension efter 2003 dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 03-10-2011, 16:17   #1
MissSwitchie
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 07-01 2010
Indlæg: 43
Styrke: 15
MissSwitchie er ny på vejen
Ventetiden er så hård

Hej Alle,

Håber virkelig sådan i kan hjælpe mig nu, for jeg synes godt nok der er gået noget lang tid i min sag. Vi er igang med at søge en ftsp, og det har jeg været siden april ( efter 11 år i kontanthjælpssystemet)

Min praktiserende læge, min sagsbehandler fra distrikts psykiatrien, og min fysi oterapeut havde et møde på kommunen med min sagsbehandler, og det kom da frem det var en ftsp vi skulle søge, da der ikke er mere at gøre.

Alle mine lægepapirer blev samlet i maj, dvs fra 2 psykiatere, min praktiserende læge ( generel helbredsattest), noget fra min fys og mine 3 psykologers udtalelser.

Jeg er så bange for kommunen, fordi de rigtig mange gange har truet mig - enten ved at kalde mig diverse ting, eller ved at sige hvis jeg ikke kan arbejde, at de vil kigge på hvordan jeg passer min datter, og en har endda sagt mig jeg var direkte fed og skulle maveoperes for fedme, måske det kunne hjælpe på min gigt ( Jeg er nok ikke normalvægtig, vejer 79 kilo og er 168 høj) Jeg har så meget angst for kommunen jeg ikke kan komme derned, ej heller snakke med dem.

Min sagsbehandler på kommunen har samlet min sag, men nu er alle blevet syge dernede og har været det de sidste 2 måneder. Dvs der er ingen der kan se på ens sag, min sag skulle ligge et sted hvor de skulle omskrive ressourceprofilen og dernæst skulle til den til lægekonsulent og derefter vist må et møde, og dernæst et andet sted hen og så ved jeg faktisk ikke hvad der yderligere skulle ske.

Men jeg har bare ventet og ventet og ventet - har en sagsbehandler fra kommunen der ringer til mig hele tiden for, at høre om jeg er blevet rask nu og er klar til at komme i arbejdsprøvning? Altså, det kom frem på det møde de ikke skulle kontakte mig, og der er ikke mere at gøre - men min sagsbehandler fra kommunen tror åbenbart, at når jeg ser hvor sød hun er, så bliver jeg rask. Hold nu op!

Jeg blev nødt til få min sagsbehandler fra distrikt psyk til at hjælpe mig til at å hende til at holde op med at ringe hele tiden

Hun SKAL også se min hende fra kommunen, hun siger at min sag ikke går igennem hvis hun ingen personlig kontakt har haft med mig - altså hun har aldrig set mig, men snakket i telefon med mig. Min læge siger det ikke passer, hun har før hørt om sager hvor personen aldrig havde vist sig på kommunen.

Pyha, jeg kan bare snart ikke mere Min sag ligger stadig hvor den gjorde i april måned Jeg har fået psykiatrien til at rykke for den, og psyk har nu sagt, at hvis ikke snart den ligger klar, så må vi jo have hjælp udefra til at få den gjort klar. De har nu endelig givet en dato, d 7/10 - men der er kun ressource profil der er klar til ftsp.

Hvordan er den videre proces så? Skal jeg vente 2-5 yderligere år igen? Jeg kan slet ikke finde ro nogensteder, har været i denne uro siden maj måned hvor der var snak om, at det ikke gik med mig og de ikke kunne mere ( og det kunne jeg ihvertfald slet ikke)

Er der nogen der kan fortælle mig om det videre forløb? Nu er læge papirer samlet, og den der ressourceprofil skulle omskrives ( lyder bare negativt), også ved jeg faktisk ikke mere hvad der skulle ske?

Nogle søde mennesker derude som kunne hjælpe mig?
MissSwitchie er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Hård arbejdsprøvning gøjneren Alt det andet 108 13-08-2011 23:59
Hård kritik af selvopfundne diagnoser Webmaster K10 Nyheder 0 20-06-2011 08:10
Københavns borgerrådgiver: hård kritik af sagsbehandling buster Politik og Samfund 5 22-03-2011 09:59
Sagen er gået i hård knude og hvad skal jeg gøre.... cape Din historie 3 24-01-2009 20:38




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 23:58.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension