Se enkelt indlæg
Gammel 12-03-2010, 12:57   #8
Hejdien
Gæst
 
Indlæg: n/a
Det første du skal gøre er at ringe til den du har snakket med og bede om at få aflsagt på skrift med begrundelse og ankevejledning du skal ringe fordi det haster du skal samtidig sende det på skrift til hende og så skal du meddele at du vil klage over sagsbehandlingen

Jeg kender rigtig mange der har fået afslag over telefon men det er noget helt andet når man så beder om at få det på skrift ..

Så ring igen forlang at få noget på skrift og en ankevejledning og gør opmærksom på at der også er en klage på vej til borgmester over sagsbehandlingen ...

Hvis du har en § 17 på forliggende grundlag så skal den bare sendes videre til pensionsnævnet det behøver du ikke en sagsbehandler for , så det burde du også lige tage med i skrivelsen til borgmesteren nu ved jeg ikke hvor længe din ansøgning har ligget der men er der gået over tre måneder har du lov at anke det som et formodet afslag ...

Her er lidt du skal bruge ang hjælp til husleje ...

Du skal gøre opmærksom på at du søger efter disse §

Citat:
§ 81. Kommunen kan yde hjælp til rimeligt begrundede enkeltudgifter til en person, som har været ude for ændringer i sine forhold, hvis den pågældendes egen afholdelse af udgifterne i afgørende grad vil vanskeliggøre den pågældendes og familiens muligheder for at klare sig selv i fremtiden. Hjælpen kan normalt kun ydes, hvis udgiften er opstået som følge af behov, der ikke har kunnet forudses. Kommunen kan dog efter en konkret vurdering undtagelsesvis yde hjælp til en udgift, der har kunnet forudses, hvis afholdelsen af udgiften er af helt afgørende betydning for den pågældendes eller familiens livsførelse.

Og måske du lige skal høre og klage over at der aldrig er nogen der har oplyst dig om mulighederne for en § 34 med det lille rådighedsbeløb du har ..


Citat:
§ 34. Personer, der opfylder betingelserne i § 11, og som har høje boligudgifter eller stor forsørgerbyrde, kan særskilt eller i forbindelse med udbetaling af hjælp efter § 25 få en særlig støtte.

Stk. 2. Inden kommunen giver støtte, skal det undersøges, om der kan skaffes en rimelig, billigere bolig.

Stk. 3. Følgende personer kan ikke få særlig støtte:

1) Ægtepar, der er omfattet af § 13, stk. 7 og 8.

2) Personer under 25 år, som får hjælp efter § 25, stk. 1, nr. 3 og 4 og stk. 12, nr. 3 og 4.

3) Personer, der får hjælp efter §§ 25 a og 27.

4) Personer, der modtager orlovsydelse efter lov om børnepasningsorlov.

Stk. 4. Personer, der får nedsat hjælpen efter § 25, stk. 5-10, §§ 36-42, får særlig støtte med det beløb, der ville have været udbetalt, hvis de pågældende ikke havde været omfattet af nedsættelsen.

Stk. 5. Beskæftigelsesministeren fastsætter regler for beregningen af støtten efter stk. 1, herunder regler om begrænsning af støtten og fradrag for indtægter.
Hvis din datter har et godt job med god løn så er det derfor de siger at hun skal hjælpe til nu ved jeg ikke hvad hun har , men et eller andet sted forventer de at voksne børn hjælper til hjemme

Men i første omgang er det bare vigtigt at du får hjælp til din husleje og får en ankemulighed ...

så det er nok det første du skal i gang med ..
  Besvar med citat