Se enkelt indlæg
Gammel 25-01-2010, 18:59   #9
buster
Jeg bor her på K10
 
busters avatar
 
Tilmeldingsdato: 12-01 2008
Lokation: Sorø
Indlæg: 4.447
Blog Indlæg: 18
Styrke: 22
buster er ved at flytte ind på K10buster er ved at flytte ind på K10
hej hopper -og velkommen til Cirkus Sorø Jobcenter

Vil starte med at sige, det kan varmt anbefales at du følger de råd som både Hejdien og Odenseaneren gir´.

Dernæst, hvis du ønsker det stiller min mand GERNE op som bisidder for dig fordi -iflg ham selv-har han rigtig megen erfaring m sagsbehandlerne i Sorø Jobcenter: http://politiken.dk/indland/article733797.ece

Det er en meget lang historie for vores vedkommende(ligger herinde) og kan kun svare ja, der er ingen tvivl om at de ingen grænser har, selv ikke mens min mand lå lammet på sygehuset gr rygskade syns de at han var syg nok!!!!
(incl adskellige "domme"fra alverdens specialister -også Rigets)

Du hverken kan eller skal forvente at kommunen indhenter oplysninger frivilligt og som du jo allerede nu har oplevet er det jo begrænset HVAD sagsbehandleren spørger lægekonsulenten om -hvis du forstår.

DERNÆST kan jeg på det varmeste også varmt anbefale: http://www.arbejdsskadeforeningen.dk/ -skulle du ikke allerede kende dem.

Uanset om du kan bruge dem til noget eller ej véd jeg at de meget gerne vil høre noget om hvordan Sorø Jobcenter fungerer.
(De har jo forøvrigt netop rost sig selv i en nylig bestilt rapport og må personligt sige at jeg kan ikke genkende dette billede )

SÅ vil jeg også lige anbefale Vestsjællands gruppen herinde -hvis ikke du har set den.
Vi forsøger efter bedste evne at hjælpe hinanden og...sammen er vi stærke.
Du skal være velkommen

Men som sagt, du skal være velkommen til at benytte vores tilbud om hjælp og kan da afsløre mandens kommentar: hellere end gerne tsk tsk.

PS: kommentaren fra Jobcenterchefen Jesper Rahn ang kendskab til sagen er...hm..noget af en omskrivelse af sandheden(læs: løgn!) -bare lige så du ved det og det har vi sæføli bevis på, ellers var vi ikke gået offentligt m historien
__________________
At blive lykkelig består ikke i at eje meget, men at elske meget og håbe



http://www.onlineunderskrift.dk/unde...al-afskaffes./

Sidst redigeret af buster; 25-01-2010 kl. 19:05.
buster er ikke logget ind   Besvar med citat