Se enkelt indlæg
Gammel 16-01-2010, 16:04   #12
Huldra
Har ikke tid til andet end K10
 
Huldras avatar
 
Tilmeldingsdato: 05-03 2008
Alder: 58
Indlæg: 2.134
Blog Indlæg: 17
Styrke: 19
Huldra er ny på vejen
piskesmæld/whiplash er jo som bekendt heller ikke til at se fysisk, kun måske ved at se hvor smerteplaget man ser ud.. og der kan forekomme ændringer set på røngten eller mrscanning.
men det betyder jo ikke at man ikke har piskesmæld eller har ondt.
jeg har min egen læge mistænkt for at hun heller ikke er tilhænger af piskesmæld men hun er dog så large at sende mig videre i systemet, og hun er ydermere parat til at skrive jeg lider af kroniske smerter. måske tager jeg fejl af min læges standpunkt for det er ikke noget vi har talt om.
jeg slås også med min kommune, der ligesom din siger vi ikke fejler en fis og bare skal skrubbe ud og jobbe. hvis det var så enkelt var jeg smutte ud for længst. til socialt liv og ordentlig løn.

men hvad med den bus der... har de erkendt ansvaret for din skade? har du anmeldt noget?

jeg kom til skade i arbejdstiden som post, i januar 06, og mine smerter og gener er kun blevet værre med tiden, måske især efter hver gang en specialist har hevet og sledet i mig. og senest efter en hård katastrofeopbremsning..
nå, det blev jo langt og lidt om mig istedet for dig. Men forsøg at svare på hejdiens spørgsmål og hæng i..de skal sku ikke snyde dig og sige du skal forsørge dig selv på 15 timers job.
Huldra er ikke logget ind   Besvar med citat