Se enkelt indlæg
Gammel 14-12-2009, 22:52   #3
Liberg
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 04-11 2009
Lokation: Blovstrød,Allerød Kommune
Indlæg: 22
Styrke: 15
Liberg er ny på vejen
Hej Gunell


Det lyder lidt som om din kommune forsøger at skræmme/kyse dig til underkastelse.At de gerne vil have en arbejdsprøvning på i første omgang
6 uger slipper du nok ikke udenom,men det kan også være positivt.Det er exempelvis under en sådan at du ikke skal være helt,men lytte meget til dig selv og din krop og psyke,og det er helt klart at hvis arbejdsdagens krav bliver
for stride enten fysisk eller psykisk,stopper du simpelthen og går hjem.Den dags arbejdsevne er så sådan som den nu er men vigtigsten er dokumenteret !!!.Det der åbenbart er blevet sagt til dig: At du kan glemme fleks/ftp og at man ikke kan komme i betragtning til disse direkte fra ordinært arbejdsmarked,er noget ævl og i hvert fald ikke op til sagsbeh. alene.
Een ting,du skal sikre dig er at herfra SKAL du have alt skriftligt og alt materiale du selv afleverer til sagsbh.eller kommunen skal du have kvittering for.
Husk det står faktisk dels i lov om sdp og lov om en aktiv socialpolitik at.

1. kommunen skal ved sygemelding vurdere om der er behov for hjælp og vejledning for at få sygemeldte tilbage i arbejde.

2. er der sådanne( læs: Dine lægepapirer/udtalelser SKAL kommunen træffe foranstaltninger til at afklare din arbejdsevne.

Det er desværre saadan at det i nogen kommuner er god "latin" at lade syge borgere sejle så længe i uvished så problemet kan få tid til at gå væk af sig selv på den ene eller den anden måde.

Har du en mulighed for at få en veninde eller lign. koblet på som bisidder ??

Har du ingen mulighed for det,bør du optage møder etc med kommune via skjult optager.Dette er FULDSTÆNDIG lovligt når du selv er deltager i samtalen.

Det er således at kommunen er pligtig til udfærdige en såkaldt resourceprofil
for dig,Ved din næste samtale med din sagsbehandler bør du bringe den på bane.Det er sådan at jo længere fremme din sag er til april vil chancen for at få sdp.forlænget være meget større.

Det kan være en lang og sej kamp men den kan vindes.

kh og held og lykke

Liberg
Liberg er ikke logget ind   Besvar med citat