Se enkelt indlæg
Gammel 08-10-2009, 08:46   #6
Neurosmølf
Ved at flytte ind på K10
 
Neurosmølfs avatar
 
Tilmeldingsdato: 26-11 2007
Indlæg: 553
Styrke: 19
Neurosmølf er fast beboer på K10Neurosmølf er fast beboer på K10Neurosmølf er fast beboer på K10
Hej, hov stop lige en halv...Der bliver blandet 2 begreber sammen her
1. Erstatning for Mèn
2. Erhvervsevnetabserstatning

De bliver opgjort på den måde at men-erstatningen er for den fysiske skade "i sig selv" altså for den fysiske mindre formåen. Det er altid et engangsbeløb der udbetales samlet og % satsen er ikke forbundet til erhvervsevnetab.

Erhvervsevnetabserstatning er en kompensation for forringet evne til at kunne forsørge sig selv, og er ikke linket direkte til mèn erstatning, da en revalidering/omskoling kan give en normal forsørgelse i andet job/funktion og det må være akkurat det, ankestyrelsen kigger på, nemlig en nedsættelse på 25 % i forhold til normal forsørgelsesevne, hvilket indikerer de(ankestyrelsen) mener man skal kunne klare et fleksjob. Hvis kommunen har udredt en til pension , burde man kunne klage over afgørelsen på det grundlag at kommunen har vurderet ens arbejdsevne anderledes lavt, men er Du i fleksjob eller visiteret til samme er der nok ikke meget at gøre.

Check ordlyd i dine meddelelser fra ASK omkring hvad de har udbetalt for, og den præcise betegnelse, så bliver det nemmere for os at forstå hvad der er hvad.



mvh Nøvsen
som ikke tror du skal betale tilbage
__________________
Waste no more time argueing about what a good man should be. Be one.
Marcus Aurelius

Sidst redigeret af Neurosmølf; 08-10-2009 kl. 08:58. Årsag: manglede lidt
Neurosmølf er ikke logget ind   Besvar med citat