Se enkelt indlæg
Gammel 22-09-2009, 15:47   #18
Razmo
Gæst
 
Indlæg: n/a
Heidien (og WEB):

Det var også det jeg skrev jo... at siden er WEB's, og at det ikke er vores bord ... men jeg gav også bare min uforbeholdne mening om at lægge ukommenterede oplæg ind, og den står jeg ved... så kan det godt ske, at de fylder op, specielt hvis de ikke bliver besvaret... men så er WEB jo i sin gode ret til at fjerne dem igen... tror ikke der er nogen der har noget imod det, hvis der ingen response er, og den der har lagt oplæget ind, ikke har kommenteret det aligevel.

Problemet med at debatere politik på andre forum er, Heidien, at der er MEGEN STØRRE angreb fra samfundet disse steder... jeg ved det, jeg HAR prøvet det på bla.a. BT debatten. Men det er MEGET FÅ andre syge der kommer ind og bakker op i debatterne, sådan som jeg har set det, og så gør det debatterne umådeligt uafballancerede. Jeg gider ikke føre kampen alene imod en horde af fordomsfulde uvidende samfundsborgere der prioriterer ideologier frem for facts.

Derfor tager man (jeg) politisk debat op her inde, hvor man bla.a. møder en del forståelse... nogen gange har man også bare brug for at få bekræftet, at man ikke selv er den eneste der finder samfundet som en gang lort uden lige... nogen gange skal det UD, og hvor man bare har brug for lidt forståelse. Desværre er det ikke altid, at alle synes det er lige fedt, at man skal "ha' luft"... specielt er forståelsen ikke stor hvis man er så "uheldig" at være borgerlig bruger her inde...

Jeg er holdt inde med at debatere andre steder end her inde, netop fordi, som jeg beskrev i en anden tråd, er nået til den konklution, at det er bedøvende ligegyldigt HVAD vi skriver... lige meget hvor mange facts og afgørelser vi smider på bordet, så VIL man ikke tro os, ej heller respektere os som syge i DK.

DEFOR er det politiske nyhedsaspekt vigtigt her på K10, hvis man spørger mig... men hvad ved jeg... WEB har jo sidste ord, så han "ved bedst" (vade trampe )

Bare husk en ting: bare fordi det ikke tilfældigvis lige handler om sygdom, elendighed og politik alt sammen, så kan det stadig gøre en del mennesker godt, at få lov at komme af med andet end det samme, og samme, og samme hele tiden... det er ikke alle der gider høre den samme smøre om og om igen (det har jeg selv måtte erfare, når det kommer til min hetz på Hjort ) ... man kommer hurtigt til (hvis man har været her så længe og skrevet så meget som jeg har) at føle man gentager sig selv, igen og igen og igen i een uendelighed, og det gør det BESTEMT ikke bedre, at man ikke må tale om noget som helst andet.

Så når man bare uden videre lukker min tråd, hvor jeg prøver at give et anderledes emne op, omkring at lave noget musikalsk propaganda, så begrænser man altså brugernes udfoldelsesmuligheder... men det blev set som "ikke med K10 at gøre", så jeg har da droppet tanken igen.

"DIt og Dat" forum'et burde jo på det nærmeste lukkes ikke? .. det er til at skrive hvad man har lyst til, men når det begrænses til noget der skal omhandle sygdom og elendighed, så er der ikke meget "dit og dat" i det mere.

Jeg er forståelig for, at der kan være pladsproblemer... men jeg er altså ikke EDB analfabet, og har kodet maskinekode siden 1986, så jeg ved lidt om computere, og jeg forstår ikke hvorfor WEB ikke bare tager alle de tråde der er af en hvis alder, og arkiverer dem? ... det er fire fora her inde der er overrepresenteret (det politiske et af dem), og man kunne jo fjerne dem på en eller anden måde når man kan se, at de sjældent læses mere?

Indrømmer, at jeg ikke har megen erfaring i lige netop WEB og databaser, men der må da være noget en så populær side som K10 kan gøre, når vi er så "forfærdelige" at vi ligefrem er kaffeklub-snak på sagsbehandlernes kantiner, og har så megen mediebevågenhed som siden har?

Sidst redigeret af Razmo; 22-09-2009 kl. 16:03.