Se enkelt indlæg
Gammel 16-09-2009, 18:17   #11
curls
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-01 2007
Lokation: Sjælland
Indlæg: 3.397
Styrke: 23
curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Razmo Se meddelelser
Nu kan jeg ikke huske HVEM det var der havde sagt nej til at betale, men så vidt jeg husker stod der "kommune" i artiklen... står der noget andet, jammen så flytter vi bare spørgsmålet over til dem... det gør ikke mit spørgsmål mindre relevandt, for det handler om systemet, og om velfærden i DK... det er jo ikke private der får regningen vel?
Hej nej det gør ikke dit spørgsmål mindre relavant. Bare til orientering, så er kommune ikke det samme som feks. Region Midtjylland. Regioner har ansvar for sundhedsvæsenet, drift af institutioner på social- oRg specialundervisningsområdet og regional udvikling.
Og nej det er ikke private, der får regningen, men som sagt er der love og regler som Regioner sikkert gerne vil overholde - ellers bryder de bare loven - og pludselig vil alle mulige andre nok også gerne have deres penge tilbage. Hvis nogen ansatte gør det med vilje og bryder regler osv... og giver folk penge osv..., så kan de jo blive fyret eller endda komme i fængsel for det. Region Midtjylland har som der står i artiklen allerede givet nogen af familierne mulighed for at få penge tilbage, men kun fra en vis dato - det er ellers pænt af dem, synes jeg selv.
Nå men det var jo ikke for at diskutere sådan jo... Det var bare mine tanker.. Tror også der er mange ting, der kan debatteres herinde, men ved jo ikke, hvad Lilli Susanne havde tænkt sig med denne tråd...

Sidst redigeret af curls; 16-09-2009 kl. 18:20.
curls er ikke logget ind