Se enkelt indlæg
Gammel 08-08-2009, 12:01   #6
buster
Jeg bor her på K10
 
busters avatar
 
Tilmeldingsdato: 12-01 2008
Lokation: Sorø
Indlæg: 4.447
Blog Indlæg: 18
Styrke: 22
buster er ved at flytte ind på K10buster er ved at flytte ind på K10
hm, ja som du siger lars, det er den samlede husstandsindtægt der tæller men oplyste blot om hvad tije spurgte om men du har så ganske ret

MEN igen, er der visse "ting" som man hver især hæfter for, men det er en anden snak og så er der lige det at når man ikke er gift ja, så har man heller ikke gensiddig forsørgerpligt -det tror jeg man skal holde sig for øje

fx er datalovgivningen jo sådan at der ikke er ret meget der må samkøres pc mæssigt, så hvis nu der er nogen på kommunen der tror de er "smarte" og liiige går ind og tjekker din samlevers oplysninger ja, så ville jeg HØJLYDT protestere!

De skal først ansøge din samlever om tilladelse, husk det!

Dette er IKKE ment som en opfordring til noget som helst men blot for at minde hinanden om AT HOLDE FAST I DE FÅ RETTIGHEDER VI HAR-(selv om de med tiden bliver mere og mere udhulede )

Ang, hvad du overgår til hvis du søger en §17 ja, da bliver jeg dig svar skyldig(har noget at gøre med hvad du kommer fra) meen der er sikkert andre herinde der ved mere

Fandt lige denne:
Formue
§ 14. Kommunen kan ikke yde hjælp, hvis ansøgeren og ægtefællen har formue, som kan dække det økonomiske behov. Kommunen ser dog bort fra beløb på op til 10.000 kr., for ægtefæller 20.000 kr.

Stk. 2. Der ses desuden bort fra den del af en formue, der er nødvendig for at kunne bevare eller opnå en nødvendig boligstandard, eller som bør bevares af hensyn til ansøgerens og familiens erhvervs- eller uddannelsesmuligheder.

Stk. 3. Der skal tillige ses bort fra erstatning for tab af erhvervsevne, der udbetales som følge af personskade efter


1) lov om erstatning fra staten til ofre for forbrydelser,

2) lov om erstatningsansvar eller

3) lov om arbejdsskadesikring.


Stk. 4. Beskæftigelsesministeren fastsætter nærmere regler om, i hvilke andre tilfælde der skal ses bort fra erstatning for tab af erhvervsevne, der udbetales som følge af personskade.

Stk. 5. Kommunen ser endvidere bort fra formue, som skyldes beløb, der er udbetalt som godtgørelse for varigt mén og ikke-økonomisk skade samt ydelser fra godkendte sociale fonde, stiftelser, foreninger m.v., der er fritaget for beskatning hos modtageren, jf. ligningslovens § 7, nr. 22.

Kapitalpensioner m.v.

§ 15. Beskæftigelsesministeren kan fastsætte regler for, i hvilke tilfælde der ses bort fra formue i form af kapitalpensioner, anden opsparing, der er beregnet til fratræden fra arbejdsmarkedet, og livsforsikringer m.v. med tilbagekøbsret.

Bekendtgørelse af lov om aktiv socialpolitik - https://www.retsinformation.dk/Forms...id=113596#Kap6

-så kan du selv nærstudere
__________________
At blive lykkelig består ikke i at eje meget, men at elske meget og håbe



http://www.onlineunderskrift.dk/unde...al-afskaffes./

Sidst redigeret af Webmaster; 08-08-2009 kl. 14:48. Årsag: Link rettet
buster er ikke logget ind   Besvar med citat