Se enkelt indlæg
Gammel 28-06-2009, 12:49   #7
Razmo
Gæst
 
Indlæg: n/a
Citat:
Oprindeligt indsendt af Morgause Se meddelelser
Men fik de ræverøde den fulde magt vil alt være harmoni og tolerance? Jeg håber ikke, at denne tråd er symptomatisk på toleranceniveauet for de rigtigt røde, for så gruer jeg da for fremtiden.

Bare fordi folk er uenige med jer, behøver de altså ikke være onde. I et demokrati bør der altså være plads til uenighed. Forhåbentligt bliver der heller aldrig noget parti, der får den fulde magt. Det plejer altid at gå galt, uanset hvad de så står for. Intet menneske har godt af at kunne bestemme alting på andres vegne. Og slet ikke politikere...
Jeg vil slet ikke tage stilling til hvad ondskab er for en størrelse, for det vil fylde flere bøger tror jeg... jeg opfatter ikke nogen partier som værende onde, men skal jeg finde et parti der ligger tættest op af, så bliver det UDEN TVIVL Dansk Folkeparti.

Jeg siger ikke, at de røde ikke har fejl... men de har i det mindste en indstilling hvor man ikke kun tænker i penge, og på sig selv... det er muligt, at nogle liberalister vil føle sig "bundet" af fællesskabets ideologier og den socialistiske tankegang, men det er jo ikke meget anderledes end hvordan de svageste i dette samfund har følt sig bundet af liberalisternes egoistiske tankegange over de sidste 10 år.

Som jeg har skrevet flere gange før, så handler det om hvilken side man står på... jeg står på den røde side, og jeg fordømmer alt på den anden side nøjagtigt som dem på den anden side fordømmer mig... jeg tror ikke på en fælles forståelse på noget tidspunkt i fremtiden mellem rød/blå fløj, for mennesket lever ikke længe nok til at nå en fælles forståelse... den er glemt længe inden de når dertil.

Det handler om debatten mellem liberalisme og socialisme... hver især har de deres grunde til at mene det de gør... Der er både fordele og ulemper ved begge fløje, men i min verden bør medmenneskelighed, og interesse i at hjælpe de svage, syge og fattige være et grundlæggende princip hos ethvert parti, før man begynder at tænke i liberalistiske baner og begynder at tænke på sin egen luksus osv... og det er DEN egenskab jeg ikke finder noget sted hos de blå. Det står i stort set alle partiers partiprogrammer, at de står vagt om de svage i samfundet, men hvor mange af dem har reelt levet op til det?

De røde er heller ikke for gode, det ved jeg godt, men de er trods alt ikke så virkelighedsfjerne som blå fløj vil jeg mene, og derfor er JEG rød.

Den sygelige mentalitet de blå har, hvor de mener man er berettiget selvskyldigt fattig fordi man har alle muligheder og ikke udnytter dem rigtigt (som altid er DERES vurdering af hvad rigtigt er), er bare en kliche efterhånden... det nytter ikke at give alle ens muligheder, hvis man ikke giver borgerne det værktøj der skal til for at gøre brug af de lige muligheder... det er det samme som at lave et stafetløb med super hurtige løbere, og så placere en handicappet i kørestol og sige "Du har lige så stor mulighed for at vinde løbet som de andre, du har lige så langt som de andre og præmien er lige så stor hvis du kommer først!".
  Besvar med citat