Se enkelt indlæg
Gammel 14-06-2009, 16:05   #5
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Synes altså den er svær!

Tvang er aldrig en god løsning. Men omvendt, der findes jo psykisk syge der er voldtægtsforbrydere, pædofile, mordere mf som har haft lange behandlingdomme bag sig, og som bliver lukket ud fordi 'de er blevet raske' med god hjælp fra medicinen, terapi osv, men som kræver de er i fortast livslang medicinsk behandling. Rigtig mange dropper medicinen når de kommer ud, og begynder derfor forfra med at voldtage små børn, myrde uskyldige mennesker og udvise anden upassende adfærd. Tænk, her synes jeg faktisk man BURDE tvangs medicinere så denne gruppe af farlige psykisk syge bliver uskadliggjorte.

Og jeg har ofte tænkt, når jeg læser om den lille gruppe mennesker der begår forfærdelige forbrydelser netop fordi de har nægtet medicinen, at så burde de fandeme kunne blive tvangsmedicineret så andre mennesker ikke bliver ramt af deres vanvid. Det er jo ekstremt farlige psykisk syge artiklen taler om - ikke alm depressive og alm angste. Men altså de farlige tunge psykisk syge med flere forbrydelser bag sig.....

Jeg er fuldstændig enig i at den gruppe bør tvangs medicineres, så de ikke forvolder andre skade.
Præcis som jeg også går ind for at pædofile burde blive kastreret medicinsk. Til deres dødsdag!!!

Ifølge artiklen handler det om ca 100 patienter der burde tvangsmedicineres. Og det synes jeg lyder rigtig fair!!

Hvorfor skal vi have den slags mennesker til at begå personfarlig kriminalitet, hvis det nu kan forhindres????
Det er jo også synd for den syge, som jo ofte ikke starter en brand med vilje eller voldtager et barn eller myrder en gammel dame med vilje, men som simpelthen ikke aner hvad de laver......før end det er meget for sent! Og folk enten er døde, blevet voldtaget eller brændt ihjel.

Sidst redigeret af Ninja; 14-06-2009 kl. 16:12.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat