Se enkelt indlæg
Gammel 18-05-2009, 11:37   #10
Morgause
Klart Afhængig af K10
 
Tilmeldingsdato: 22-01 2009
Indlæg: 475
Styrke: 16
Morgause er ny på vejen
Hvor er det fedt, at der kommer så meget fokus på det her for tiden. Jeg kan især godt lide der, hvor Busse siger:

Citat:
Borgmestre har ansvar
Navnlig den københavnske Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen og Socialforvaltning skal stramme op på sagsbehandlingen, påpeger borgerrådgiveren.

»Ansvaret ligger hos forvaltningernes direktioner. Borgmestrene har det overordnede ansvar for, at direktionerne trækker i den rigtige retning«, siger Johan Buss
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens borgmester er den Jacob Hougaard, jeg har sagt temmeligt mange ukvemsord om herinde efterhånden, og Ritt er ikke bedre. Hougaard er antropolog af uddannelse, og jeg tør vædde på, at han er hamrende ligeglad med alt andet end integrationsområdet, og så må vi andre betale prisen. Og Ritt lader ham køre sit eget løb, for hun er hamrende ligeglad med alt andet end sig selv og det, der giver umiddelbar popularitet. Men hvis det her fortsætter lidt endnu i medierne, så kommer hun jo nok på banen med et 'det er selvfølgelig for....øhm....dårligt...øhm....at forvaltningen...øhmmm...ikke har gjort det....øhm...optimalt....men vi har allerede...øhm...iværksat talrige ting, som vi allerede nu kan..øhm...se...giver en markant forbedring. Er der nogen, der tør vædde?
Morgause er ikke logget ind   Besvar med citat