Se enkelt indlæg
Gammel 12-02-2009, 21:12   #1
carina36
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 24-06 2008
Indlæg: 28
Styrke: 16
carina36 er ny på vejen
Red face varighedsbegrænsning

Hej!
var til møde med min sagsbehandler idag hvor jeg kunne komme med kommentar til min ressourceprofil,hvor der faktisk var rigtig mange usande ting i, som jeg har klaget over,min sagsbehandler sagde, at disse usande oplysninger ikke kan slettes... så nu venter jeg på partshøring. min sagsbehandler sagde at at mine sygedagpenge nok stopper pr 1-3 da det er der jeg falder for varighedsbegrænsningen. får man det på skrift 14 dage før, når man falder for varighedsbegrænsningen??? for den 1-3 er jo lige om lidt.Eller stopper de bare nu? udsigten er nok kontanthjælp. Forresten spurgte min sagsbehandler på reva engang om, til et af de møder i arbejdsprøvning, om jeg evt kunne tænke mig et fleksjob,hvis det blev aktuelt og jeg svarede " ja, hvis det kan hjælpe mig til at bevare tilknytningen til arbejdsmarked vil det da være en god ide, hvortil han svarede, det kan du bare ikke få...... og så idag, da jeg var til møde med min sagsbehandler, var der pluselig sneget sig en mystisk sætning ind i deres konklusion, nemlig at JEG ER BLEVET FIKSERET PÅ ET FLEKSJOB..hmm, så fordi man siger det kunne være en god ide, vender de den rundt, og bruger den imod mig
er der nogle herinde der ved noget om det loft der er på kontanthjælp efter de 6 mdr.? jeg har ledt på nettet men er ikke helt sikker på jeg forstår det rigtigt.
jeg er enlig forsørgende og får boligstøtte samt forhøjet børnebidrag, hvor meget af det tager de efter de 6 mdr... jo rart at vide om jeg kan blive boende i min nuværende bolig. håber der er nogen herinde der ved lidt om det.
carina36

Sidst redigeret af carina36; 12-02-2009 kl. 21:33.
carina36 er ikke logget ind   Besvar med citat