Se enkelt indlæg
Gammel 15-11-2008, 13:35   #1
Stella
Jeg bor her på K10
 
Stellas avatar
 
Tilmeldingsdato: 14-10 2005
Indlæg: 3.069
Styrke: 28
Stella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sigStella har en fantastisk aura omkring sig
Brave New Denmark hvor sygdom er uacceptabelt

Brave New Denmark hvor sygdom er tabu ...hvor sygdom er forbudt ...for er du syg så kan du ikke arbejde for kapitalen..DU KOSTER PENGE og så er du ikke noget værd... SÅDAN ER KLAUS HJORT Fs og CO ideologi.

Læs bogen Brave New World af Huxley og ...ja det minder om DK for fremtiden

Syge behandles som ledige – en syg ide.

http://www.fagligtansvar.dk/index.ph...ontent_id=1383

Hvorfor kan vi ikke fange den mand og stille ham for en domstol. GRRRRRRRRRR... Det er en krænkelse af menneskerettighederne !

Klik på den grønne bog i artiklen hvis du vil læse mere.

Årsagen til sygefravær er ikke økonomisk men helbredsmæssig, der er handlingsplanens virkemidler helt fejlagtig, mener han



- Konsekvenserne af dette monster af en plan er desværre er gået så lidt op for den brede befolkning, at det er lykkedes regeringen at få fagbevægelsen til igennem trepartsforhandlinger at acceptere essensen af planen.


- Regeringens handlingsplan for at nedbringe sygefraværet er ikke bare fejlbehæftet – den er direkte skadelig både for de syges helbred og i længde også for nedbringelsen af sygefraværet. Handlingsplanen retter fokus mod symptomet: Sygefravær og sygedagpengeudbetaling i stedet for at tage fat om årsagen: Sygdom, skriver han i forordet.

Nå bare et rigtigt surt opstød over de disse "ondskabens akse" der sidder og laver sådan noget ondskabsfuldt arbejde som rammer syge mennesker



POLITISKE UNDERTONER

Har lige læst denne artikel...den siger noget om danskernes syn på sygdomme som ondt i ryggen knæ ben skuldre og Især psykiske lidelser...

man kan kommentere.

SYGEMELDTE: Som fagforeningsansat socialrådgiver igennem 30 år oplever jeg til stadighed, hvordan medlemmernes sygemelding er på den politiske dagsorden. Ikke ligefrem for at sympatisere med de sygemeldte, snarere tværtimod!

Jeg hører rigtigt tit fra medlemmerne, at de oplever at blive set ”skævt til” – især hvis de har en ikke-synlig sygdom, som f.eks. dårlig ryg, skuldre eller knæ.

Og endnu værre forholder det sig, hvis det handler om en psykisk lidelse. De hører fra deres bekendte, arbejdskammerater, naboer, familie og fra sagsbehandlere i kommunen: ”Jamen, du ser da godt ud og slet ikke spor syg ud”.


http://www.nordjyske.dk/debat/forsid...c5%2c3&count=1

Sidst redigeret af Stella; 15-11-2008 kl. 13:47.
Stella er ikke logget ind   Besvar med citat