Se enkelt indlæg
Gammel 28-06-2017, 19:50   #11
vasen
Lever på K10
 
Tilmeldingsdato: 17-05 2014
Indlæg: 1.105
Blog Indlæg: 1
Styrke: 12
vasen er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af mukke Se meddelelser
Mjo. Efter 5 meget lidt vellykkede arbejdsprøvninger, en asperger-diagnose og nu en ADHD (der har vi den springende opmærksomhed) osv..... mener man stadig, at der er MASSER af job til mig derude.
Der er aldrig nogen, der har sagt, at jeg var doven, men jeg fungerer åbenbart ikke som det forventes.
Man var sur og vrangvillig i kommunen.

Den sagsbehandler, der stak mig en plade er jeg sluppet fra og han laver noget andet nu - fopr jeg er ikke den eneste, der har klaget.
Om at jeg manglede en diagnose....ca 7 år siden - og det var en sagsbehandler. En jurist har sagt det siden - for 4 år siden: Du har en masse problemer, som hver især vil kunne forkastes på papiret. Der mangler en samlet diagnose - en sygdom, som ikke er til at fornægte. Sådan en har jeg ikke.



Juristen, der så på hele sagen og tyndede den ud til overskuelighed, sagde oven i købet: Det her er lige til et sagsanlæg! - men dertil kommer det nok ikke.

Måske skulle man prøve en sidste gang, for der er jo ikke job til mig...INTET!... og der er kun et (pinefuldt) år tilbage i cirkus, til jeg kan søge folkepension.
Glem alt om diagnoser. Systemet er nemlig meget bedre til at vurdere om du er rask, og det er de, så tag dig sammen!
De såkaldte sundhedfaglige, læger, fysser og ergoer er revnende ligeglade.
De har jo et jo et velbetalt job som nikkedukker, hvor de skal please kommunen, og de tjener fedt på at sidde i Rehabiliterings Nævn, men de gør det ikke for dig.

At der skal indhentes LÆ 165 og 265 er kun symbolpolitik, men af og til er nogle få heldige og de løber med lottokuponen.
Der er intet konkret og dokumenteret hvordan de gør, men trods alt skal der være nogle få der hvert år, som trækker de rigtige 7 tal ud.

Der er folk som kan meget, som får pension, og folk der er hamrende syge som ikke får.
Sådan er det jo.
vasen er ikke logget ind   Besvar med citat