Emner: På gaden
Se enkelt indlæg
Gammel 21-04-2017, 00:26   #34
vasen
Lever på K10
 
Tilmeldingsdato: 17-05 2014
Indlæg: 1.105
Blog Indlæg: 1
Styrke: 12
vasen er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Vagabonden Se meddelelser
Vasen, jeg er ikke enig i alle konklusionerne, og tænker noget måske skyldes mine begrænsede evner til at forklare mig skriftligt. Jeg er i stand til at holde mit hjem nogenlunde, særligt i forhold til andre med samme diagnose (dog ikke at lave rigtig mad), men det kræver jeg bruger alle mine ressourcer, hvorfor det trækker mig ned, øger min desperation over tilværelsen, praktiske, økonomiske og sociale udfordringer og spolerer min nattesøvn. Nok om det. Det tilstoppede toilet er heldigvis lavet af selskabet. Jeg håber nu bare på lidt pædagogisk hjælp, gerne med et minimum af praktisk art fra kommunen, så jeg kan overkomme det jeg skal igennem. Ellers er jeg enig i at jeg kører katastrofekurs, men jeg føler det er tvungen af nogle omstændigheder. Det kan sikkert svært at forstå for andre, hvis de ikke har været i en lignende situation.
Først, jeg synes du klarer dig fint skriftligt, og hvorfor flere har skrevet til dig, at det er tilrådeligt at skrive i stedet for at ringe, er dels kan det være svært for både dig og modtager præcist at huske ordlyden.
Desuden har du ingen bevis for, at du har bedt om hjælp.

Du skal ikke være enig med mig, men blot se det som et bud på løsning.
Du skriver, at du ser det som en mulighed at stå på gaden, men som samfundet er i dag er det et lotteri, da rigtig mange lever på gaden uden hjælp. Du skal desværre ikke forvente, at der kommer et fintmasket net og bringer dig i land. Sådan er verden ikke skruet sammen.

Du skriver at du er tvunget af nogle omstændigheder, men de omstændighed beskriver du ikke i forhold til forskellen fra nu og de andre gange du er flyttet.
Du er åben om din diagnose og den har desværre det med at folk plages af stemmer.stemmer der dikterer dit og dat og så har du ikke slev kontrol over dine handlinger.

det er virkelig øv, hvis det er sådan.
du behøver ikke at svare, hvis det er for sårbart.

Håber det bedste for dig fremover

Sidst redigeret af vasen; 21-04-2017 kl. 00:35.
vasen er ikke logget ind   Besvar med citat