Se enkelt indlæg
Gammel 27-02-2015, 10:59   #14
Janne G
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 09-03 2014
Lokation: Frederikssund
Alder: 62
Indlæg: 23
Styrke: 11
Janne G er ny på vejen
Akvamarine, anden aktør er informeret om mine skånebehov.

Jeg blev tilknyttet anden aktør primo november 2014. Da det ikke lykkedes dem at finde et praktiksted før medio februar, slog jeg til, da det nuværende dukkede op. Var til samtale med virksomheden den 13. februar og startede i mandags den 24. februar.

Kanon virksomhed, utrolig søde kollegaer og så videre. Intet at klage over i den forbindelse, snarere tvært i mod.

Anden aktør er bestemt også absolut okay.

Men det er Jobcenteret, som på ingen måde agerer proaktivt eller målrettet.

Fik en opringning i går fra en ny sagsbehandler. I øvrigt den 4. indenfor en periode på 15 måneder! Hurra, hvor det går. Hun fortalte, at jeg selv skulle finde de korrekte hjælpemidler og maile prisen til Jobcenteret, hvorefter de ville sende en rekvisition.

Så lige i mine papirer, at den forrige sagsbehandler havde skrevet, at jeg i forbindelse med praktikstart, skulle have hjælp fra en ergoterapeut i henhold til hjælpemidler. Halløj, det har Jobcenteret da vist lykkelig glemt at foranledige.

Jeg har ikke underskrevet aftalen endnu, da jeg ville have forsikring om, at hjælpemidlerne var på plads.

------------------------------------------


Peter, automatgear, sædevarme og kabinevarme er et must. Derudover skal bilen have en vis højde, så jeg ikke skal kravle ind.

Du kan tro, at jeg ikke længere vil agere naivt - og tro, at Jobcenteret udelukkende vil mig det bedste. Den 10. marts har jeg et telefonmøde med en specialkonsulent fra DUKH, da de undrer sig over sagsforløbet. Derudover har jeg booket en tid hos advokatfirmaet Elmer & Partnere, da jeg vil ha' styr på samtlige juridiske aspekter i min sag.

Vedr. min beretning om fysioterapeutisk behandling - vil jeg gøre dig opmærksom på, at min nuværende fysioterapeut, som er tilknyttet min reumatolog og privatklinikken - er fantastisk. Den understøttende behandling og træningsmetoderne, som han benytter hjælper mig virkelig. Når jeg skal lære en ny øvelse, optager han mig på min iPhone, så jeg har træningsprogrammet med hans guidelines på video. Super manual. Men den tidligere fysioterapeut, som var lokal, havde ikke kompetencer til at træne sådan én som mig. Det er utrolig vigtigt, at man finder den korrekte fysioterapeut, ellers går det helt galt. Det har jeg heldigvis nu :0)

Peter, jeg ville være lost, endda total lost, hvis jeg ikke havde et kompetent bagland af behandlere, herunder reumatologen, den praktiserende og fysioterapeuten, som tog og tilstadighed tager mine gigtsygdomme og mig alvorligt - også når jeg bliver ked af, at jeg ikke længere kan sejle kapsejlads og hoppe på nakken af en hest - eller blot genoptage mit gamle erhverv.
Janne G er ikke logget ind   Besvar med citat