Se enkelt indlæg
Gammel 26-02-2015, 22:05   #10
Janne G
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 09-03 2014
Lokation: Frederikssund
Alder: 62
Indlæg: 23
Styrke: 11
Janne G er ny på vejen
Der er dog én ting, som jeg ikke forstår vedr. virksomhedspraktikken - eller forløbet inden opstarten på praktikken. Min daværende sagsbehandler præciserede ikke i henvisningen til anden aktør, hvilke skånehensyn der specifikt skulle tages i forbindelse med praktikperioden. Dette kan da kun karakteriseres som en "fodsejl" fra sagsbehandlerens side, eller?

I august 2014 udarbejdede den kommunale træningsenhed såvel en fysioterapeutisk samt ergoterapeutisk funktionsevnevurdering, som tydeligt beskriver mine skånebehov. Er disse vurderinger ikke gældende i forbindelse med afprøvning af arbejdsevne, eller?

Jeg tænker, det kan da ikke være rigtigt, at jagtsæsonen er gået ind for mit vedkommende - og Jobcenteret bare kan skyde løs på frit vildt (mig) i henhold til arbejdsprøvning/virksomhedspraktik. Med andre ord, der skal vel på forhånd tages hensyn til mine diagnoser, skånebehov med videre. Det handler vel ikke blot om at prøve sig frem og se, om det går? I så fald knækker jeg sammen fysisk.

Der må da være regler på området. Kan bare ikke finde dem?
Janne G er ikke logget ind   Besvar med citat