Se enkelt indlæg
Gammel 06-02-2015, 22:52   #2
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Jeg kender lidt til, at nogle cirkler hav-de noget bøvl med Den Russiske Revolution (1917) og Lensafløsningen (1919) ... men hvad pokker, hvor der handles der spildes ... og man må jo videre, ikk'?

Økonomisk ulighed og social ustabilitet er prisen for, at en økonomisk elite kan lade griskheden udfolde sig (relativt) uhæmmet ... det må man jo acceptere. Ligesom hele fundamentet for vækst & handelsfilosofien - pricippet om den kloges ret til (lovgivet-ligitimt) at fuppe den mindre kloge (og dem - de mindre kloge - er der vist mange af?).


Om den omgang bekendelseslitteratur du her henviser til, den kan være med til at flytte noget ved de eksisterende forhold, det er et åbent spørgsmål.

Der skulle i så fald være en heldbredende behandling for: griskhed og dumhed ...

Om Danmark så fik en omgang "græsk", ville det næppe overordnet ændre ret meget, HVIS ikke fællesskabets samlede bevidsthed samtidig blev ramt af en pæn opgradering til noget mere lønsomt set med det lange lys slået til ...


http://www.k10.dk/showpost.php?p=319873&postcount=7 (se linket med: Nick Hanauer ... og tænk også over den socialruppe Hr. NH ikke nævner)


Og Thomas ... med efternavnet Piketty ... m.f. har vi jo hørt om før ... http://www.k10.dk/showthread.php?t=31432

Intet nyt der ... og tilsyneladende heller ikke meget der blæser til politisk handling ... tværtom hører vi langt ind i socialdemokratiet en næsegrus samlet set (hejsa Bjarne Corydon m. venner) beundring for øget ulighed.

S: Det er ok at uligheden er øget Kilde: http://www.avisen.dk/s-det-er-ok-at-...et_224976.aspx


Omvendt .... til tider dukker spørgsmålet op: Hvilket agument/argumenter er der for at redde mennesket som art fra (naturskabte eller selvdestruktiv) undergang?

Der er næppe substans i en samling Landsbytosser Advanced m. venners politik til at sammenfatte sådan et argument ...
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat