Se enkelt indlæg
Gammel 31-01-2014, 22:59   #4
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Citat:
Oprindeligt indsendt af Hexi Se meddelelser
Den røde del af det politiske land er lagt i ruiner af alle de unge fremadstormende karrierefolk der mere tænkte på sig selv end hvad deres vælgere stemte dem ind for...

Der er ikke noget håb om andet end blå politik i lang lang tid fremover... og det kommer til at gøre ondt på mange i den svage gruppe af befolkningen....

Jeg kan i hvert fald ikke se nogen redning
Demokratiet lever, men det repræsentative demokrati har kørt sig selv ud på et sidespor, hvor det givet er blevet modent til reformer.

Reformer er noget folket har hørt evindeligt om i de seneste årrækker ... og nu ser det ud til, at turen til reformer er kommet til det repræsentative demokrati.


Tiden er formodentlig ved at være moden til, at der nedsættes en folkekommission (idet det ikke bør være det repræsentative demokrati selv), der skal lede arbejdet med at reformere det repræsentative demokrati.

Folkekommissionens vigtigste opgave bliver at anvise, hvordan demokratiet kommer videre efter de seneste års politiske, finansielle og Grundlovs-krænkende skandaler.

Skal demokratiet fortsat være repræsentativt, skal det i stedet være et egentlig folkedemokrati eller måske en vægtet blanding?


Det er givet åbenlyst for de fleste, at en finansminister som Bjarne Corydon med det "kup" han lige har bedrevet og hele slænget af "springbukke", der skifter parti midt i vadestedet (både i kommunerne og på Tinge) og derved voldtager deres vælgeres tillid til dem på et splitsekund, ikke fremadrettet bør have en tillidsplads i demokratiets tjeneste.


Politiekse reformer er vel det tætteste vi kan komme på et håb i demokratiets navn.


En alliance imellem EL, SF (det der måtte blive troværdigt tilbage) og DF ... kommer næppe til at fungere ... heller ikke ift. at holde VKR og S fra magten. Og bankpartiet LA gider ingen fornuftige mennesker, med sans for fællesskab røre ved med en ildtang ... Jeg tænker, at det danske folk har fået bank nok op igennem finanskrisen og nu med DONG-frasalget til, at det fremadrettet vil være interessant med en udsigt til endnu flere bank ...
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat