Se enkelt indlæg
Gammel 10-12-2013, 20:03   #1
frida
Klart Afhængig af K10
 
fridas avatar
 
Tilmeldingsdato: 17-08 2007
Indlæg: 482
Styrke: 17
frida er rigtig godt på vej
Thumbs up Johnny Larsen skal møde Mette F

http://www.avisen.dk/johnny-larsen-s...-f_247309.aspx

Johnny: Kommunerne skal have erstatningsansvar

"Han håber, at Mette Frederiksen for eksempel indfører, at syge mennesker, der løber tør for sygedagpenge, automatisk får et ressourceforløb. Det ville betyde, at syge var sikret omkring 10.000 om måneder i stedet for nu, hvor man kan få kontanthjælp. Hvis altså ikke ægtefællen eller kæresten tjener for meget.
Johnny Larsen vil også gerne tale med beskæftigelsesministeren om at fratage ”kommuners almagt”, der betyder, at sagsbehandlere kan tilsidesætte lægeerklæringer.
Han venter selv på at få lavet en ny vurdering fra n ny psykiater, selv der allerede er lavet to, der begge pegede på førtidspension. Kommunen har netop forlangt en tredje.
Han vil også foreslå, at kommunerne får erstatningsansvar, så de skal betale med tilbagevirkende kraft og for tort og svie, når de trækker sagerne ud, og det betyder, at borgerne taber penge og får det dårligere på grund af ventetiden.
”Lige nu tjener kommunerne på at lave forkerte afgørelser. Hvis de havde erstatningsansvar ville de nok gøre sig mere umage,” siger han."

Godt gået, Johnny

Frida
frida er ikke logget ind   Besvar med citat