Se enkelt indlæg
Gammel 25-10-2013, 03:10   #11
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Citat:
Oprindeligt indsendt af popiae Se meddelelser
Men hvordan tolkes "underdanmark"?
Det kan jo være interessant ... men tolkningen afhænger nok af hvem "man" er ...


På de bonede gulve (hvor den egentlige magt ligger), kunne en underdog / nyttig idiot med efterhånden lidt for lang line fx være Hr. Lars Løkke Rasmussen i det spil, der handler om at flytte materielle værdier fra de mange til de få.

En forsumpet "bistandsklient" er her så fjern fra virkeligheden som noget overhovedet kan komme, så man givet vil spørge: en hvad for en fisk?


Citat:
Efter min mening "os" der stort set står uden indflydelse, eller værdi for samfundet, desværre!
Nu er det jo ikke altid ligetil at definere: værdi ... og der findes (en hel del) tåber, der bare smider barnet ud med badevandet ...

Man skal her huske, at de handlinger man foretager i nuet, de har berøring med både fortid og fremtid og bordet fanger, når eftermælet skal skrives og historien skal fortælles, når verden når tilbage til fremtiden.

Så alt hvad vi har foretaget, fortager og kommer til at foretage er en del af en rækkeudvikling.


Citat:
Underdanmark, os, der ikke tales om, andet end i negative sammenhænge, os, der ikke regnes for at tilhøre, det arbejdende folk, som jo efterhånden er de enste der regnes for "noget".
Nu har arbejde mange betydninger ... men det du givet hentyder til er: arbejde, der her & nu kan sættes kroner og øre på og som kan beskattes.

Jeg siger ikke, at vi nødvendigvis skal have en fuldstændig "lige" verden (for som Hanne Reintoft sagde: man kan ikke gøre ulige mennesker lige), men blot tilstræbe en verden (nationalt og globalt), hvor der eksistere en form for social stabilitet, der gør at alle kan leve afslappet med deres liv og hvor vi i respekt for livsformen (mennesket) i fællesskab kan udvikle os.


Omvendt er "underdanmark" sådan et underligt begreb ... for hvad vil det sige at være under eller over?

Når fx Hr. Lars Løkke Rasmussen slet ikke kan styre sig, når andre betaler gildet med tag-selv-bordet, så er det overvejende sandsynligt, fordi han slet ikke er i kontakt med andet en sit eget endimensionale univers, hvor al værdi gøres op i materiel værdi, hvilket i bund og grund tegner profilen af et meget lille menneske, der gerne vil være SÅ STOR, men ikke er det og aldrig kommer til at være det.

Det er i øvrigt slet ikke ualmindeligt at støde på livsformer, i det nogen kalder "underdanmark", der er langt nærmere "noget stort" og elitært end det Hr. Lars Løkke Rasmussen nogensinde kan gøre sig håb om at nå.


Men det er lidt som med grundforskning ... hvis ikke den kan kapitaliseres her & nu, så er der nogle politikere, DJØF'er og andre hangarounds i miljøet, der er parate til at smide barnet ud med badevandet ...
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat