Se enkelt indlæg
Gammel 04-09-2013, 16:55   #6
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Citat:
Oprindeligt indsendt af L.S. Se meddelelser
Folk må have afklaret med sig selv, på hvem og hvorfor de stemmer som de gør. I trådene der tillader dette.

Her taler vi om hvordan man rent praktisk får lave en sådan indsamling, idét emnet har været på banen utallige gange før.
Det skal (IMHO) give mening, for at det er umagen værd.

Du skriver i opstartindlæget:
Citat:
Vi er nu OVER 10.000 brugere herinde, og 10.000 stemmer er altså et PÆNT stykke af vejen, for at blive hørt af medier, politikere osv.
Dvs. meningen, set i din optik, er: at blive hørt.


Hvis det blot handler om at blive hørt, så er K10 måske i sig selv måske et ganske udmærket sted at opkaste sine emner?

Både politiske mennesker og pressen kikker givet forbi K10 fra tid til anden .., kunne jeg forestille mig.


Det er ganske fint at 10.000 brugere af K10 vender tommelfingeren opad til kravet om: "mere vind på alle cykelstier" OG bliver hørt ... MEN hvad så herefter?

Forestiller du dig, at der kommer et politisk parti løbende og siger: Heeey, det gider vi godt arbejde for og vi tager lige udgifterne fra: Satspuljen, samtidig med at vi stemmer for skattelettelser :-)

Eller forestiller du dig, at diverse politiske partier siger (eller tænker for sig selv): Vi har hørt jer, men vi er sq fu*king ligeglade og giver pokker i al jeres råben & skrigen, for os handler det om at klæbe til taburetten & magten og herefter at pleje vores interesseorganisationer om det så skal betyde, at vi træder jer under fode ...


Og 15 mænd & kvinder der vifter med deres "stemmer" for en "trivselshund" ... de rykker ikke en meter i det store overordnede politiske spil om magten til at bestemme fordelingsprincipperne i dette land.

Og fordelingsprincipperne i dette land det er nu engang det emne, hvoraf al anden diskussion her på K10 som udgangspunkt tager sit udspring.

Dvs. grundlaget må være, om brugeren stemmer på partier, MF'er eller lokalpolitikere, der vil en fordelingspolitik, der stemmer overens med det brugeren selv synes er rimeligt - alt andet er mere eller mindre "beskæftigelsesterapi" imedens vi: venter på Godot ...


Så opsummerende kan jeg kun sige: få nu sat det X det overordnet rigtige sted, iht. den fordelingspolitik den enkelte synes bør herske, ved de næstkommende valg, frem for at bruge tid og ressourcer på at sætte "X" alle andre mulige og umulige steder ...

Det eneste der grundlæggende kan bevæge en politiker, det er formodentlig truslen om ikke at blive genvalgt eller få de dunkle sider af sit liv blottet af fx de overvågningsliderlige skyggekabinetter (eks.: Sass Larsen der drikker en Pils eller en kop urtete med vennerne).


BTW: Det ser i øvrigt ud til at "bodegaen" Facebook, er blevet stedet hvor almindelige mennesker får sat bevægelse i de sager, som de brænder eller kæmper for - om man kan lide den udvikling er så en anden diskussion.
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat