Se enkelt indlæg
Gammel 05-07-2013, 18:26   #1
Amanda55
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 07-04 2013
Indlæg: 1
Styrke: 0
Amanda55 er ny på vejen
Førtidspensionist & Lønmodtagers dyrtidsfond

Jer er førtidspensionist og har desuden en løbende pensionsordning på 60.000 årligt.

jeg har desuden penge stående i lønmodtagers dyrtidsfond, som jeg overvejer at få udbetalt men : Det er mig komplet umuligt at få et entydigt svar vdr.evt modregning af dette beløb ( som jeg er klar over jeg skal betale 40% i skat af)
jeg har været i kontakt med udbetaling danmark, hvor 2 medarbejder svare vidt forskelligt, efter at have konsulteret kollegaer. En siger at eftersom der er tale om et engangsbeløb, vil der ikke blive modregnet i pensionsudelsen. En anden siger at det VIL komme med i min pensionsberegning, vist nok fordi at jeg har en løbende pension, og derfor vil blive modregnet et år. En tidligere ansat i pensionafdelingen her i Århus, er fuldstændigt uforstående overfor det sidste udsagn.
Jeg føler at når jeg gennem udbetaling danmark får 2 så forskellige svar, er det fuldstændigt umuligt at tage en beslutning, da de økonomiske konsekvenser er usikre.
Og vdr. boligsikring er det også svært at få et entydigt svar.Er der nogen her som ved noget/ har fået dem udbetalt. Hilsen Amanda
Amanda55 er ikke logget ind   Besvar med citat