Se enkelt indlæg
Gammel 14-06-2013, 21:52   #21
Abraxus
Administrator
 
Tilmeldingsdato: 03-06 2012
Indlæg: 915
Styrke: 30
Abraxus er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Webmaster Se meddelelser
Der behøver da ikke være nogen begrundelsesseddel med....

Det er jo åbenlyst hvad en blank stemme betyder....for netop det at man faktisk går ned og stemmer....men at man så stemmer blankt...det fortæller da alt om ens opfattelse af det politiske system og de politikere der findes...
Det er jo ikke rigtigt. Der er ikke nogen enstemmig begrundelse for en blank stemme. Det kan være alt fra at man er uenig med reformer til neo nazist.

Rigtigt nok at sofavælgere betyder endnu mindre.

Citat:
Jeg er helt enig med klanst i at det er noget de frygter...fordi det viser jo at dem der stemmer blankt...at de ikke har nogen som de føler de kan stemme på...og det er da et demokratisk problem...

Det vil selvfølgelig først rigtig batte hvis der er rigtig mange som gør dette...
Har du noget dokumentation på at de frygter det? Ja, det hjælper måske noget hvis en meget stor del af Danmarks befolkning stemmer blankt. Men det sker jo ikke, så det at stemme blankt er nuværende mere eller mindre meningsløst, ud over at fodre den blok man er mindst uenig i.

Citat:
Oprindeligt indsendt af klanst Se meddelelser
Hvis den nuværende regering mister magten ved næste valg pga. den førte politik overfor det såkaldte "underdanmark". Hvad skal der så til, for at de kan genvinde magten?
Endnu værre politik. Men på det tidspunkt vil det nok være for sent for "underdanmark", da vi så er i 2019 og mange af skaderne uoprettelige.
Abraxus er ikke logget ind   Besvar med citat