Se enkelt indlæg
Gammel 14-04-2013, 16:44   #9
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Aiii synes i virkelig det er så slemt

Det er jo kun 1,5 time ekstra fra 1-3 klasse, det MÅ man sgu da kunne overleve. Så får de måske TID til de de gerne vil nå??
Synes hele tiden jeg hører fra børnenes lærer, at så har de ikke tid til omklædning og bad til idræt, og at idrætstimerne dårligt kan nås, fordi omklædning og bad er obligatorisk. Så klager forældrene over, at deres unger ikke har tid nok til at spise deres frokost, og flere klager over der er for mange lektier, og lærerne siger hele tiden, at der ikke er tid nok til at børnene kan nå det i timerne - og henviser til lektiecafeen. Som kun har åben et par gange om ugen.

Nu har jeg haft skolebørn de sidste 15 år, og jeg har konstant måtte lægge øre til den med den manglende tid, og den manglende fordybelse.
Nu vil regeringen så skabe den tid, men nu er det helt forfærdeligt?!
De vil gerne have tid og mulighed for at lave en masse spændene med børnene, men de vil ikke undervise mere, og børnene har pludselig slet ikke godt af at blive de timer ekstra!?
- hvordan har de så tænkt sig at kører den helhedsskole de har efterlyst de sidste mange mange år?!

Nu bliver det kørt over på, at så har børnene ikke nogen fritid - her taler vi om børn hvor forældrene ofte henter dem på fritidshjemmet kl 16 - hvor de har rendt rundt som aber siden kl 12.40 og ikke lært meget andet end at stryge perleplader! Vi taler æder børn der vader hjem fra klubben i slowmotion og som har siddet og hamret konsolspil et par timer, og som ikke magter at gå i gang med lektierne når de endelig kommer hjem, fordi dagen har været ren sump!

De fleste fritidstilbud udenfor skolen, starter efter kl 16. Der bliver stadig tid til svømning, håndbold og ridning. Tiden fra skole og fritidsaktiviteter bliver i mine øjne bare udfyldt med noget der giver mening og helhed. Jeg byder det derfor velkommen.
Jeg er fuldstændig overbevist om, at mine børn vil få mere ud af en helhedsskole, end at sidde de samme timer på frit eller i klub. Så jeg forsøger at se positivt på det.
Og så glæder jeg mig faktisk til, at jeg ikke længere behøver at høre på lærere der konstant mugger over de ikke har tid nok til børnene og alle de visioner de har. Glemmer sent de ramaskrig der lød da de måtte stryge svømningen af skemaet ( men istedet fik de det så rykket fra 4 kl til 5 kl)...

Men lad os nu se, måske bliver det slet ikke til noget. Og så kan børnene så fortsat stryge perleplader og spille konsolspil indtil kl 16. Juuubiiii.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat