Se enkelt indlæg
Gammel 10-03-2013, 14:14   #8
TBQ
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 26-10 2012
Indlæg: 105
Styrke: 12
TBQ er ny på vejen
Hvor kan sagsbehandlere dog bare være nedladende...

Her er lidt eksempler på udtalelser fra min sagsbehandler :

''Jeg mener du kan blive stort set diagnose fri, med den rette behandling af din sygdom'' !
(Jeg har asperger syndrom - gennemgribende udviklingsforstyrrelse... Det er et handicap)

- Senere i samtalen siger hun : ''Der er jo ingen der kan være i tvivl om, at din arbejdsevne er varigt nedsat'' !

Lidt senere siger hun så : ''Jeg synes vi skal arbejde hen imod at du bliver klar til arbejdsmarkedet på fuld tid'' ... Sagt i forbindelse med at et autismecenter, vurderede mig til kun at kunne varetage noget 2 timer om ugen.

Jeg er blevet beskyldt for at lyve, i situationer hvor hun havde taget fejl og det var hende der havde været for længe om tingene.
De har taget mentor og aktivering fra mig, med forklaringen om at jeg ikke kunne klare det... Men på papirerne står der at det var mig der havde bestemt det.
De påstår at et møde sidste år, hvor min daværende sagsbehandler fik mig helt ned, ved at sige at jeg ikke skulle gå op i hvilken psykisk sygdom jeg har - er man psykisk syg er man psykisk syg, ikke har fundet sted... Der findes intet referat i mine sagsakter, trods der står at jeg skulle til møde den pågældende dag... Jeg havde en bisidder med der kan bevidne mødet fandt sted, samt det er noteret i min dagbog. Men min kommune vil ikke stå til ansvar for deres udtalelser.
Jeg har oplevet at komme til møde 1 måned efter en speciallæge udredning, hvor udredningen med diagnose havde været i min sagsbehandlers hænder i 3 uger... Hvor min sagsbehandler end ikke havde læst konklusionen og diagnosen - det måtte jeg selv fortælle hende.

Jeg har fået denne besked om ressourceprofil, efter lang tids forespørgsel på om de vil opstarte en :
''Jeg har simpelthen ikke tid til at sætte mig ned og lave en ressourceprofil med dig... Så jeg kan tilbyde vi laver et punkt ad gangen ved hvert møde - møderne finder sted hver 3 måned... Altså 4 gange om året''
TBQ er ikke logget ind   Besvar med citat