Se enkelt indlæg
Gammel 08-07-2012, 15:54   #7
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Nej, de kan ikke sende dig ud i noget på vores nuværende regler, men det kan de på de nye regler. For ressourceforløb kan også være intensiv behandlingstilbud, og her kan ingen frede sin patient, da lægen/psykiateren ikke længere må skrive hvad patienten IKKE KAN, men skal forholde sig til, hvad patienten KAN rent fagligt......

Som noget nyt, skal ens egen læge og/eller psykiater også løbende opdateres, lige som de også skal være med til at sikre, at deres patienter ikke ryger ''uden for fællesskabet'' på en (førtidspension).

Ingen læger og/eller psykiatere vil stå som dem der stikker deres patienter en kæp i hjulet, så jeg tror slet ikke engang der i fremtiden vil blive tilkendt førtidspension på en psykisk lidelse, med mindre at man er så invalideret, at man render rundt som en zoombie og stikker folk ned, eller render rundt i Kvickly og smører **** på væggene mens man råber Jesus er kommet. Med andre ord, tilstanden skal VIRKELIG være grel og det skal nok også vurderes at man er til skade for andre og én selv.

Sidst redigeret af Ninja; 08-07-2012 kl. 16:02.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat