Se enkelt indlæg
Gammel 26-02-2008, 14:06   #1
Tvillingerne20
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 26-02 2008
Indlæg: 7
Styrke: 0
Tvillingerne20 er ny på vejen
Speciallægeerklæring

Jeg er helt ny på siden, og har brug for lidt hjælp som jeg ikke har fundet svaret på andre steder.

Har to rimlig korte spørgsmål.

Mn kommune har bedt om en speciallægeerklæring fra den neurolog som jeg er fast tilknyttet. Denne har lægekonsulenten som træffer afgørelser om flekskob udbedt sig. Kommunen har modtaget speciallægeerklæringen fra min neurolog, lægekonsulenten på kommunen har efterfølgende bedt om uddybende svar fra min neurolog, disse er modtaget på kommunen og lægekonsulenten er i tvivl om det han skriver, og synes at jeg skal arb. prøves i et kort afklarende forløb på Jobkompagniet i Silkeborg.

Ligeledes har min sagsbehandler været hos lægekonsulenten som træffer afgørelse om invalidepension. Han er også meget i tvivl efter at have set speciallægeerklæringen og de nye uddybende svar som de har bedt om. Han er også i tvivl om hvad det præcis er min neurolog mener......

Derfor som I nok kan se, er afgørelse om kortafklarende forløb truffet, for at finde ud om jeg kan klare et fleksjob. Jeg har knap overskud og kræfter til at være mor og kone......og klare alt det daglige og pga. speicallægeerklæringen skal jeg slæbes igennem et forløb som jeg ikke kan klare.


Nu er spørgsmålet. Har min neurolog pligt til at indkalde mig således at han høre hvordan mit liv og sygdom er, så erklæringen kan udarbejdes, og skulle jeg have haft specialerklæringen til gennemlæsningen for at finde ud af om der var nogle tilføjelser som jeg mener skulle med.

Håber at der er nogle der hjælpe mig...snarest...

Mange hilsner
Tvillingerne2004
Tvillingerne20 er ikke logget ind   Besvar med citat