Se enkelt indlæg
Gammel 15-05-2012, 09:52   #1
østerbro
Lever på K10
 
Tilmeldingsdato: 14-06 2010
Lokation: københavn
Indlæg: 1.113
Styrke: 15
østerbro er rigtig godt på vej
regeringen-hvad har de gang i?

nyeste påfund;de er godt nok mærkelige http://www.b.dk/



"Det er overraskende - men positive - nyheder, SF melder ud på skattefronten om at hæve grænsen for topskat, mener borgerlige politikere.

I dagens Berlingske annoncerer SF for første gang, at partiet går målrettet efter, at færre danskere skal betale topskat, og det er svært at være uenig i, mener formand for de Konservative Lars Barfoed, der ser udmeldingen som højst overraskende.

- Det er igen en kæmpe kovending i forhold til, hvad partiet sagde for får blot uger siden. Jeg har haft talrige diskussioner med Villy Søvndal især under valgkampen, hvor han hver gang har slået en høj latter op og ment, at jeg var en af Danmarks største humørister ved at sige, at en hævelse af topskattegrænsen var foreneligt med social ansvarlighed. Så jeg er målløs, men det er da en glædelig bevægelse. Nu bliver det interessant, hvordan det skal finansieres, siger han. "

jeg gætter på, at regeringen vil lave en Fogh Rasmussen, og erobre vko regeringens meninger, for at gøre deres vælgere forvirrede og politisk hjemløse.

Sidst redigeret af østerbro; 15-05-2012 kl. 09:53. Årsag: link
østerbro er ikke logget ind   Besvar med citat