Se enkelt indlæg
Gammel 29-03-2012, 23:36   #1
Chas
Hvor skulle jeg ellers være
 
Chass avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-12 2010
Lokation: egedal
Alder: 44
Indlæg: 197
Styrke: 14
Chas er ny på vejen
Hvordan vurderer man arbejdsindsats/timer...

.. ifht en psykisk lidelse?

Sagen kort : Jeg er i arbejdsprøvning ("genoptræning til arbejdsmarkedet" som kommunen har valgt at kalde det denne gang ) på min gamle arbejdsplads. (Blev fyret pgs for mange sygedage - ikke uventet og er stadig gode venner med chef og kollegaer).

Min jobkonsulent vil gerne have nogle konkrete/objektive ting/parametre vi kan måle min faktiske arbejdsindsats på - det giver jo fin mening, men problemet er at jeg har diagnoserne : kronisk depression, bipolar type 2 og generaliseret angst. Det betyder at de ting jeg har svært ved jo er "inde i mit hovede" og ikke kan måles på helt samme måde som jeg forestiller mig man kan med fysiske lidelser. Fysisk er symptomerne jo ofte mere "målbare" ( er hvad jeg tænker feks mere medicin, hviletid, løft, hvor længe man kan stå/sidde...)

Hvordan "måler" jeg psykisk ubehag/overanstrengelse? Er bange for det bliver mit ord mod deres ( da jeg blev henvist til "anden aktør" fik jeg at vide, at "de kunne jo ikke vide hvad jeg gik hjem og lavede når jeg sagde jeg var træt og derfor skulle der være nogen der rent faktisk kunne se at jeg udtrættes efter 1 ½ time!)Jeg skriver dagbog og har møder med min jobkons og psykiater hver uge..

Det blev vist lidt rodet og noget længere end det var meningen - sorry - kl er 23:30
Chas er ikke logget ind   Besvar med citat