Se enkelt indlæg
Gammel 25-11-2011, 09:27   #9
Zentamor
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 06-11 2011
Indlæg: 207
Styrke: 13
Zentamor er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Roedspaetten Se meddelelser
Ups...
Glemte lige at fortælle at jeg er blevet sygemeldt for et par måneder siden. (Da smerteklinikken sagde stop til arbejdsprøvningen...).
Jeg har fået ledighedsydelse før det, i ca 1 1/2 år...
Jeg havde indtil da været ansat i fleksjob på fuld tid siden år 2000.
Mvh
Er du sygemeldt på ledighedsydelse, så haster pension ikke lige her og nu.

Da du er fleksvisiteret, så har kommunen anerkendt at du er varig og ubehandlelig syg, ellers var du aldrig blevet visiteret i sin tid. Så det vil kort og firkantet sige, at du ikke skal "bevise" dine sygdomme eller dine smerter - som hvis du var startet forfra i systemet, på KH eller sygedagpenge. Det kommunen har gang i nu, er, enten fortsat (ledig/sygemeldt) fleksjobber eller også en pension.

Da du har en fin kontakt til din smerteklinik/læge og lægen har kontraindiceret en arbejdsprøvning, samt tilbudt dig en behandling som muligvis og kun vil afhjælpe din livskvalitet, så tror jeg du kan tage det roligt.

Kommunen kan kun undersøge på din pensionsmulighed, ellers fortsætter du som ledig/sygemeldt fleksjobber, på ledighedsydelse.

Det er vigtigt, at smertelægen formår at udtrykke sig helt præcist om at behandling kun drejer sig om, at forbedre dit funktionsniveu og livskvalitet.

Din sag peger på pension, som kommunen nu undersøger på - smertebehandling har du hele tiden været i, nu skal det bare foregå via en pumpe og formentlig noget andet og mere moderne smertestillende, for din livskvalitets skyld.

Din sag lyder normal, for en sygemeldt fleksjobber på vej mod pension.
Zentamor er ikke logget ind   Besvar med citat