Emner: Hmm
Se enkelt indlæg
Gammel 10-11-2011, 08:01   #2
Zentamor
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 06-11 2011
Indlæg: 207
Styrke: 13
Zentamor er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af tjele88 Se meddelelser
Hejsa igen her inde

Jeg går og venter på svar fra kommunen om jeg kan få Flexjob, nu pt over en månede siden der skulle ha været en afklaring, nå men de har alt på mig og kommune konsulenten har nedskrevet mig med over 50 procent , men åbenbart ikke nok , nu har jeg fået en henvisning til en special læge inden for de ryg problemer jeg har, er det normalt at de gør det????

Har gennem 2 år gået ved special læge, inden for min sygdom i ryggen og alle de papir har de
Ja, det er temmelig normalt at kommunen vil indhente udtalelser fra speciallæger, også selv om du føler kommunen har "alt" på dig.

Hvis der bare èt sted, gemt mellem andre sætninger og ord, står det mindste om en behandlingsmulighed (også for smerter) eller der er, en sandsynlighed for at din sygdom ikke er stationær eller at du måske fejler noget andet og mere, så er det typisk at kommunen indhenter yderligere lægeoplysninger.

Kommunekonsulenten der har nedskrevet dig med 50 procent - er det lægekonsulenten? Er det dit helbred der er nedskrevet med 50 procent eller er det din arbejdsevne der er nedskrevet med 50 procent.

Prøv at kontakt kommunen, og hør om hvorfor det er besluttet at sende dig til flere lægeundersøgelser og hvem der har anbefalet at du skal til speciallæge. Bed også om aktindsigt i din sag, eller skriv lidt mere om hvad kommunen har af lægelige oplysninger. Kommunerne ser faktisk også på, om der er nogenlunde overensstemmelse mellem det du fejler og det du f.x har magtet i en arbejdsprøvning.

Umiddelbart er der ikke en afgørelse lige om hjørnet, kommunen vil nok vente på resultatet af den nye speciallægeundersøgelse, som der er en grund til at de sender dig til.

Har lige set k10, til udprintning, har en udmærket aktindsigtsbegæring - brug den, så du får aktindsigt i hele din sag og muligvis kan gennemskue hvad kommunen egentlig vil fremadrettet.
Zentamor er ikke logget ind   Besvar med citat