Se enkelt indlæg
Gammel 13-09-2011, 18:00   #2
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Jeg vil gerne spørge Partiet om bla.:

Hvad koster en videregående uddannelse fra indskoling i 0. klasse til afsluttet kandidat grad ? og er det realistisk, at Maren i Kæret med et omfattende handicap, 5 børn og livslang førtidspension sender alle sine (meget) velbegavede unger i den retning ?

Hvordan er det lige Partiet udfolder "frihedsbegrebet" - isoleret eller i en større kontekst ?

Kunne Partiet ikke blot anbefale, at vælgere der vil mindre fællesskab/stat og mere sig selv/egen lykkessmed bare flytte til fx Amerika og får det der ?

Er der en grund til at Partiet ikke helt afskaffer personskatten og laver en højere differentieret moms ?

Hvordan forholder Partiet sig til "kapitalens flugt over plankeværket" imod skattely mv. som et middel til at undgå DK beskatning og dermed bidrag til fælleskassen ?


Et hint til Partiet:

Kik på produktionsapparatet - tag stilling til om ejerskabet skal være fordelt på de mange eller de få.

Kik på produktionskagen og tag stilling til fordelingen af den.

Kik på, hvordan man sikre sig at alle bidrager til de fælles opgaver som fx: uddannelse, forskning, sundhedsvæsen, børne- & ældrepleje mv ...

Kik heruner på, hvordan man hindre at nogle på "smart" vis (som fx: Multisnylterne) undrager sig betaling til fælleskassen.

Kik på alternativet til papirnusseri og overadministration i den offentlige forvaltning; bla. på social/forsørgelsesområdet, herunder kik på muligheden for at indføre en "forsørgelsesgaranti" for alle (jeg har ventileret den vinkel før).


Og frem for alt: gør forståelse og administration af vores fælles regler og opgaver så enkel som mulig, så selv Maren i Kæret kan fatte det meste ... for i dag skal man jo nærmest ha' nogle doktorgrader i baghånden inden for det skattejuridiske område, for at sikre sig at man kommer til at betale den "helt rigtige" skat - jah, det er sq dejligt med den skævvridning, ikk' ? ;-)
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat