Se enkelt indlæg
Gammel 10-08-2011, 07:52   #3
gunvor
Har ikke tid til andet end K10
 
gunvors avatar
 
Tilmeldingsdato: 13-07 2010
Indlæg: 2.092
Styrke: 17
gunvor er ved at flytte ind på K10gunvor er ved at flytte ind på K10
Hej Lillemig

Forstår til fulde at du føler dig presset, og synes det er fint du siger fra, når det bliver for meget. Ligesom det er helt urimeligt at blive SB beder dig om at finde ud af hvordan de kan hjælpe dig, når det er SB lovmæssige pligt at hjælpe dig tilbage til en velfungerende arbejde.

Du skriver at du har opbakning fra din prak. læge og går hos en psykolog. Desværre er det sådan i SDP-systemmet at psykiateres ord vægtes langt mere end psykolog, hvorfor jeg (ud voer Vovses foreslag) vil foreslå dig, at få en henvsining fra din prak. læge til en psykiater. Men gerne en også har nogen psykoterapeutisk erfaring. Men en sådan, hvor du også her føler der er rum for dig og den sitaution du står i pt., har du bl.a. mulighed for, hvis det bliver nødvendigt, at få en udtalelse til at støtte dig i forhold til SB/Jobcenter sammen m. din prak. læge.

Og så vil jeg ikke mindst anbefale dig, at få dig en bisidder, gerne fra din fagforening, går ud fra du er i BUPL. Som kan hjælpe dig med at være tovholder på din sag, tage med til møder m. SB, så vedkommendes spydige bemærkninger stopper. Hvis du må tage alene afsted, så optag skjult, enten via mobil el. MP3, og ellers sørg få at have så meget på skrift, som muligt.

Med en tovholder vil der også være en der så vidt muligt kan skærme dig for eks. mod at du selv skal lave din RP helt alene ect., da vedkommende kan støtte op om at du i tide får en løsning for hjælp, når du nu er i 10 mdr. for dine SDP, og falder for varighedsgrænsen, hvis du ikke forlænges om ca. 2 dmr. Det er derfor meget vigtigt, du får en sådan NU, således at der straks bliver kigget fremadrettet i forhold til evt. forlængelse, og en handleplan for hvad der kan gøres, for at du ikke mindst får det bedre, men ikke skal udsættes for unødige set back, nu når du arbejder på at få det bedre.

Mange hilsner

Gunvor
__________________
It's not where you're going or where you've been
it's not your glory and it's not your sin
It's the difference that you make
When there's more than your pride at stake
gunvor er ikke logget ind   Besvar med citat