Se enkelt indlæg
Gammel 27-07-2011, 21:39   #63
Hygeria
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 17-10 2007
Alder: 47
Indlæg: 162
Styrke: 17
Hygeria er ny på vejen
Har haft en periode hvor jeg har været helt nede med flaget og ikke haft overskud til noget som helst....men har så heller ikke forfærdeligt meget nyt at fortælle, ville bare lige skrive lidt.

Jeg fik afleveret min klage/anke for en uge siden, afleveret i skranken og fik en kvittering på det. (tror ikke min kommune er vant til at give kvitteringer, hun var helt forvirret over det hehe)

Har været hos min læge, og har aldrig set hende så gal før, som da jeg fortalte om kommunens beslutning om kontanthjælp og hverken fleks eller fp.
Hun sagde, at jeg skulle sygemelde mig, når jeg på et tidspunkt skal til møde med min nye sb, for hun mener slet slet ikke, at jeg ville kunne klare at komme ud i ny arb.prøvning eller hva de nu kunne finde på, ihvertfald ikke pt, til det er jeg for skrøbelig psykisk.

Men kan man godt sygemelde sig?? Hun sagde, at kommunen bare kunne kontakte hende når det var, så skulle hun nok fortælle dem et par ting eller to, og at hun ville sygemelde mig..som sagt hun var gal.

Jeg har intet hørt fra kommunen, jeg regnede med, at de ville sende et brev til mig om, at de havde modtaget min anke og at de har videresendt den til BAN....er det ikke normal procedure eller?
Jeg er nemlig ret overbevist om, at de bare videresender den til BAN, ville blive meget overrasket, hvis de af sig selv gav mig medhold.

Men var bare lige en lille update herfra :-) Ha det godt allesammen..
Hygeria er ikke logget ind   Besvar med citat