Se enkelt indlæg
Gammel 14-07-2011, 13:20   #29
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Indiansummer Se meddelelser
Hvor længe kan De tillader sig dette? Og hvor længe vil Det Sociale Nævn være med til dette? Kh Indiansummer
I teorien kan de blive ved i 100 år hvis de har lyst til det.
Lige der er det en rigtig god ide, at vænne sig til at give dem en frist, jeg forventer inden en afgørelse eller en dato for hvornår xxx kommune forventer at denne kan have en afgørelse om bl bla bla, senest den xx/xx hvis jeg ikke skriftligt har modtaget senest den dato betragter jeg det som et afslag på min ansøgning.
Normalt ville jeg ved 1. gangs søgning give dem en måned, og der efter en uges varsel (altså da jeg intet har hørt bla bla bla giver jeg nu en ny frist til den xx/xx)

Men her har de haft massere af tid til at hive fingeren ud, så jeg ville vælge at give dem 14 dage, bla fordi du ikke tidligere har benyttet denne taktik (havde du ville jeg sige en uge) efter de 14 dage end nu frist på en uge, og så falder harmen, hvilken indeholder en anke over afslag.
Det kan du selvfølgelig kun gøre hvis du ikke har modtaget en dato for hvornår de forventer at have en afgørelse.

Får du en dato, og den overskrides giver du dem en uge, og uden en ny varsel betragter du det som afslag.
Ligger datoen flere måneder ude i fremtiden klager du, over lang sagsbehandlings tid, det er ikke rimeligt at du skal vente jeg ved ikke hvor mange måneder yderligt.

Hvor mange gange det sociale nævn finder sig i det, jamen søde i teorien har de ikke fundet sig i det, desværre er det bare sådan at nævnet ikke kan gøre en pind, de kan ikke udbetale dig det du har ret til, og de kan ikke gøre indhold i kommunens konti, de kan ikke ret meget andet end at løfte fingrene og dele næser ud (hvilket de har gjort)

Derfor ville jeg vælge efter endnu en hjemvisning at smide en klage over urimelig langtrukken til, ikke kun, borgmester men hele kommunalbestyrelsen 2 gange hjemvisning kan gå, men ikke 3, der stopper festen altså.
Virker det ikke så er det tid til at skrive læserbreve til lokalsprøjterne, nok er nok.

Og så vend dig til at give frister og på den måde give dig selv muligheden for at anke afslag du enlig slet ikke har fået, man må nemlig gerne betragte lang sagsbehandling som afslag, og det gør du da bare i fremtiden
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat