Se enkelt indlæg
Gammel 06-07-2011, 22:03   #44
Hygeria
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 17-10 2007
Alder: 47
Indlæg: 162
Styrke: 17
Hygeria er ny på vejen
Hej Popiae,

mange mange tak for at stille det op så enkelt, omkring hvad du mener jeg bør indføre i anken/klagen. Som sagt bliver jeg hurtigt forvirret, så det er super dejligt, at du har skrevet det så klart og tydeligt :-)

Ja, jeg kan selvfølgelig ikke vide, om min sb har haft nogle kommentar vedr. mine kommentar til RP - det tror jeg dog hun har, men hun har bare været for doven til at gøre noget ved det samt at skrive dem ind på en ordentlig måde. Hun har jo haft travlt med at skulle ha det hele afsluttet inden ferie, så er det jo nemmere bare at vedhæfte dem

Hmm, jeg synes ikke det fremgår SÅ tydeligt igen mht min kommentar, som sagt er de bare vedhæftet og så står der en lille tekst ovenover med små bogstaver "d.d. modtaget kommentar på rp d. xx"

Synes faktisk det er begyndt at blive ret rodet nu, for hun har vedhæftet dem sammen med de kommentar jeg i sin tid sendte ind til den speciallægeerklæring til ham psyken...så er man ikke obs på det, så kan man nemt overse noget.
Men jeg vil helt klart gøre de ting du sagde!!

Derudover, så er jeg så irriteret over en anden ting.

Tilbage i 2009 arrangede (frivilligt arbejde) jeg musikarrangement på en bar/spillested der ligger i området hvor jeg bor. Dette blev sat i stand, da jeg kunne booke en artist over mail, jeg behøvede ikke "personlig" kontakt på den måde - hvilket jeg har meget svært ved.
Jeg sendte et par mails og det var det, andet gjorde jeg ikke.

Det var jeg så dum (åbenbart), at fortælle personalet hvor jeg var i arbejdsprøvning (fordi de selv har boet herude og kender stedet). Det skrev de jo så ind i deres papirer og det har bare forfulgt mig lige siden.

På trods af, at jeg GENTAGNE gange, har skrevet kommentar omkring det og sagt, at det IKKE er noget jeg gør længere, og det kun var den ene gang i 2009, så har hun været så fræk at skrive den ind i min RP under ressourcer. Hvis hun så bare havde skrevet, at jeg havde gjort det dengang, men nej, hun har fået det til at lyde som om, at jeg stadig gør det.

Det kommenterede jeg jo selvfølgelig også da jeg skrev kommentar til rp, og det er bl.a. én af de ting, som jeg anser som værende ret vigtige, at der blev skrevet direkte ind. Det er jo løgn og latin, og synes det er så frækt at hun bliver ved med at nævne det, når jeg gang på gang har sagt, at jeg ikke længere har noget som helst med det at gøre længere.

Ja sorry, så kom der lige et surt opstød fra mig igen

Men tak for hjælpen!
Hygeria er ikke logget ind   Besvar med citat