Se enkelt indlæg
Gammel 16-11-2007, 23:54   #5
majs
Slettet bruger
 
Tilmeldingsdato: 31-12 2006
Indlæg: 268
Styrke: 18
majs er rigtig godt på vej
Der er skisme ikke noget at sige til at du har drepretioner kære!! Det ville da kræve mere end e´t unikum af menneske-rasen at holde sig selv ovenvande efter så mange år i systemet
At have/få psykiske problemer er absolut ikke noget skamme sig over, for de er jo affødt af systemet selv og burde udløse en arbejds-skade-erstatning for langtidssygemeldte!
Tal roligt med din læge om dine problemer og HUSK til stadighed ( over for alle)at påpege, understrege og stadfæste din oprindelige grund til din situation, så de ikke, som de prøvede ved mig, netop at få det skuppet over på psykiske årsager, hvor systemet i endnu højere grad tillader sig at tilsidesætte og moddokumenterer enhver rettighed.
Du kan roligt følge din søns råd og beskrive din situation for kommunalbestyrelsen, for det er kommunalbestyrelsen der er ansvarlig for sagsbehandlernes arbejde og deres måde at behandle dig på og de aner virkelig ikke meget om hvad der foregår "inden for murene", men har pligt til at forholde sig til det og give dig svar.

Måske skal du uddybe følgende lidt mere/medtage det fra dine papirer:
Dine interesser /arbejde, da det "flyder lidt sammen" som du har beskrevet det her. Start måske med at beskrive hvad du gerne ville have været igennem med, hvilket arbejde du kunne bestride og med hvilke hjælpemidler/støtte og brug så derefter dine fritidsinteresser til at understrege følgerne af din diagnose og dine smerter.

Har du søgt agtindsigt? Det er vigtigt for over hovedet at kunne dokumenterer, dels, hvad man har skrevet under på, hvor og hvem der har/har haft ens sag, hvorlangt resourceprofilen er og og om de overhovedet har efterkommet deres notatpligt (som at du har haft ringet ang. ...., at du HAR påtalt at du kunne have været i arbejde hvis du var mobil osv.)

Jeg har lige kigget nærmere og set at du bor i en "storstad", hvilket giver mange transportmuligheder, men du understreger at du ikke kan benytte de offentlige transportmuligheder, har du snakket med kommunen om andre transportmuligheder ( hvis ja, så chek notatet gennem agtindsigt!)? Handicapkørsel eller handicapbil? Hvis ikke, kan du måske bruge kurset til at få belyst/afprøvet dine transportproblemer, så de virkelig kommer med i din pesourceprofil, som kursusforløbet jo skal indgå i.

Jeg heftede mig også ved at du havde mange smerter, som ikke umiddelbar kunne relateres til rygproblemer. Roymondsyndrom ( blodkar-kramper i fingre/hænder eller hvide kolde hænder) er en af de mere sjeldne og mange kender det slet ikke og sagsbehandlere heller ikke, så også dette tyder på at der mangler meget at blive trukket frem i din resourceprofil. bed eventuelt (alligevel, tænker lige på anden tråd) om at dine lægelige udtalelser bliver fremsendt til oversættelse hos lægekonsulenten, så sagsbehandler får et klart billede af hvad det indebærer.

Slutteligt vil jeg råde dig til at:
hvis du igen skulle blive pålagt rygbelastende/andet for dig helbredsskadende arbejde, så husk at få alt skriftligt MED ANKEVEJLEDNING! Også afgørelsen om det afklaringskursus du nu skal på, skal være vedlagt ankevejledning. Og husk: Du kan altid ringe til ankestyrelsen/det sociale nævn og få råd og vejledning, så du hurtigere ved hvor du står og hvad du skal/ikke skal i forhold til kommunens afgørelser / mangel på samme.

Mvh
majs
majs er ikke logget ind   Besvar med citat