Se enkelt indlæg
Gammel 01-11-2007, 17:50   #1
MadWoman
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 09-10 2007
Alder: 59
Indlæg: 11
Styrke: 17
MadWoman er ny på vejen
Folk der siger de er syge lyver

Når folk melder sig syge går man selvfølgelig ud fra at de lyver og derfor skal en "uvildig" læge (og hvem vælger ham?) som ikke kender personen så ind og modsige en lægeerklæring fra den praktiserende læge som kender personen.
Når så den praktiserende læge siger man er syg og den "uvildige" siger man ikke er, vil arbejdsgiveren selvfølge vælge at lytte til den "uvildige"..



Dansk Erhverv: Det er for let at få en lægeerklæring

Hvis sygefraværet skal mindskes, skal det være sværere at få lavet en lægeerklæring. Det mener Dansk Erhverv

Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen har netop offentliggjort en plan, der skal nedbringe sygefraværet med 20 procent frem til 2015, og beregninger fra Dansk Erhverv viser, at en reduktion af sygefraværet i den offentlige sektor til niveauet i den private sektor vil give cirka 10.000 flere hænder i den offentlige sektor.

Lægeerklæring per automatik.
Men det kræver først og fremmest, at læge ikke udskriver lægeerklæringer per automatik, mener Dansk Erhverv.

Mange virksomheder oplever, at det er for nemt for medarbejderne at få en lægeerklæring. Derfor er det yderst vigtigt, at man strammer op på reglerne for lægeerklæringer. Dansk Erhverv foreslår, at man skal kunne henvise medarbejderen til en uvildig læge, hvis virksomheden oplever det som nødvendigt. Vi er bekymret for, at der er for meget automatik, når egen læge udsteder lægeerklæringer til medarbejderen, siger formand for Dansk Erhverv Poul-Erik Pedersen.

sakset fra dr1/nyhederne



Det kommer jo til at foregå på akurat samme måde som med kommunens lægekonsulenter som uden at have set folk kan modsige 3 - 5 ekspertudtalelser.


.
MadWoman er ikke logget ind   Besvar med citat