Se enkelt indlæg
Gammel 07-12-2010, 12:02   #10
PiaL
Afhængigheds tegn af K10
 
Tilmeldingsdato: 18-05 2010
Indlæg: 394
Styrke: 15
PiaL er rigtig godt på vej
Citat:
Oprindeligt indsendt af Susanne2412 Se meddelelser
Har netop fået denne mail fra sagsbehandler på Jobcentret

Du skal medvirke i videre afklaring v. RevaCenter selvfølgelig fra i morgen. I forhold til sygedagpengelovens § 21 skal du medvirke til afklaringsforløbet, ellers kan vi ikke afklare din arbejdsevne og derved ikke komme videre med din sygedagpengedag.

Jeg har lige skrevet til min læge om hvad jeg skal gøre, jeg kunne tude lige nu, hvorfor er der ingen der kan forstå hvordan jeg har det, skal jeg helt ned igen og bruge endnu et år på at komme op hvor dagene igen bliver tålelige....
Ja, du er nødt til at træde i karakter nu. Jeg synes, at du skal ringe eller møde op hos din læge og få en direkte snak. Det hjælper som regel at sætte sig i venteværelset og sige, at man bare venter til han har 5 min. :-) Mails er fint, men lige præcis med lægen er det godt at tale sammen direkte. Det er noget vrøvl, at din arbejdsevne ikke kan afklares - det er jo det, I er igang med, og der er for stort pres på = du skal ned i antal timer, eller hvad der nu er den rigtige løsning.

Og få så en aftale med lægen om hvordan i KONKRET tager fat herfra - altså ikke noget med "du må jo prøve at..." osv, men hvad skal der stilles op af betingelser og hensyn for at arbejdsprøvningen kan fortsætte.

STORT til dig
PiaL er ikke logget ind   Besvar med citat