Se enkelt indlæg
Gammel 12-10-2010, 12:01   #12
L.S.
Lever på K10
 
L.S.s avatar
 
Tilmeldingsdato: 08-09 2010
Indlæg: 1.553
Styrke: 17
L.S. er fast beboer på K10L.S. er fast beboer på K10L.S. er fast beboer på K10
[QUOTE=maybeline2you;128374]Hejsa adbib

Lidt nyttige informationer til dig :-)

Lejers opsigelse

Opsigelsesvarslet kan godt være kortere eller længere, hvis dette er aftalt i lejekontrakten. Dette skal ses ud fra af der i lejekontraktens Punkt /§ 11 om fravigelser kan stå noget andet, som du og udlejer har aftalt ved lejekontraktens indgåelse.

F.eks. at du kun kan opsige pr. den 1 i en mdr. men skal fraflytte 14 dage før, fordi udlejer kræver at ha de sidste dage i mdr. til at istandsætte lejemålet. Det er en fremgangsmåde rigtig mange udlejere benytter sig af og har du skrevet under på det i punkt/§11 så skal du flytte ud senest den 14.



Men heldigvis siger lejeloven også, at tilføjelser i lige præcis §11, ALDRIG må stille lejeren ringere, end resten af lejelovgivningen ville gøre.

Og den der med, at man skal være ude af lejemålet 14 dage før det udløber, altså betale husleje for de 14 dage hvor udlejer "sætter lejemålet i stand" er RIGTIG MANGE GANGE blevet afvist af Huslejenævnet til lejers fordel - især fordi man sagtens som lejer selv kan beslutte sig for at sætte det lejede i samme stand som ved indflytningen.

Udlejer har det jo sjovt nok med at finde håndværkere, der er noget dyrere end dem man selv kan finde, eller ved at grave lidt, finder man måske ud af, at udlejer OGSÅ ejer Håndværkerfirmaet - det er selvfølgelig altsammen konstruktioner, for at stjæle mest muligt af lejerens depositum.

Så acceptér ikke bare den paragraf uden videre! Det er rent bondefangeri.

Sidst redigeret af L.S.; 12-10-2010 kl. 12:05.
L.S. er ikke logget ind   Besvar med citat