Se enkelt indlæg
Gammel 18-09-2010, 18:14   #1
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Sygedagpenge stop hvorfor ?

Hejsa,

Ja jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle skrive som overskrift, men jeg har igennem lang tid (siden 2007 hvor jeg selv røg ud af sygedagpenge) gået og grublet over hvorfor så mange mennesker smides ud af sygedagpengesystemet, helst efter det "obligatoriske" år er gået.

Selvfølgelig er det optimalt at blive udredt forinden de 52 uger, det er det for alle parter, men hvorfor er det at så mange ryger ud, bare i den sidste uge eller to inden sdp. stopper ??

Hvorfor fortæller sagsbehandlerne ikke, du skal gøre dit eller dat for at blive udredt og komme videre, eller vi må gøre sådan og sådan for at se hvordan vi kommer videre med dig og dette kræver så en forlængelse af dine sygedagpenge !!

Hvorfor siger sagsbehandlerne ingenting ???

Hvorfor oplyser de ikke ens rettigheder til forlængelse eller gør de ???

Jeg syntes desværre at det virker som om at vi bare skal ud af systemet, hvorefter vi så kan søge kontant hjælp og derefter er vi så bare "tabt" i systemet er det det det (det var mange ) handler om ?? At få folk ud ?? Jeg troede at det handlede om at hjælpe folk ??

Jeg ved godt at det er spørgsmål jeg burde stille sagsbehandlerne eller systemets ophavere, men jeg fatter ikke hvad logikken er i det. Og så kan de fortælle mig nok så mange gange at sygedagpenge er en kortvarig ydelse, ja men så fortæl os dog hvad vi skal gøre for at komme videre i stedet for bare at smid os ud i nowhere!!!

EE
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat