Se enkelt indlæg
Gammel 16-09-2010, 18:08   #5
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
@buster

Beslutningstager bag NemID har drukket af natpotten og kreeret en løsning til "mindste fællesnævner" af IT-analfabeter (med køb på borgerens: sikkerhed, idet 3.part her sidder en pseudo Public Key Infrastructure [PKI]) pyntet af med en indbygget mulighed for: Big Brother tiltag (login Java-appletten, har potentiale til at spille rollen som: "trojansk hest", der kan det samme på brugerens PC som brugeren selv - med eller uden dommerkendelse).

Igen må vi sige: Die dumme Dänen - de rykker virkelig, så det basker :-)


@superhoax

Man kan vælge at se bort fra: formen og i stedet rette fokus på: indholdet.

Substantielt hvirvler debatten blot en masse støv og indholdsløst ordflom op, en gerning der blot skaber utryghed og alene har det sigte at markedsføre et givent politiske virke (eller mangel herpå).

Skal man virkelig til at lave reformer, herunder på bla. førtidspensionsområdet, så kræver det lang forberedelsestid, herunder deltagelse af politisk uvildige ekspertudvalg, partshøringer af interessenter osv.

Den aktuelle politiske debat om en "førtidspensionsreform" har kun det korte sigte, at generere en kortsigtet besparelse i den politiske diskussion ... intet andet.
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat