Se enkelt indlæg
Gammel 21-08-2010, 15:04   #1
Indiansummer
Mit andet hjem K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2009
Indlæg: 637
Blog Indlæg: 2
Styrke: 15
Indiansummer er ny på vejen
Question Endnu engang afslag på ansøgt merudgiftsydelse

Hej. Ja så kom der endnu et afslag på ansøgt merudgiftsydelse § 100. Den var blevet sendt tilbage fra Det Sociale Nævn i foråret, siden er der intet sket, da sagsbehandler har været langtidssygemeldt, og ingen andre har taget sig af sagen.

Jeg rykkede flere gange for svar, og fik tilsidst et svar fra en anden, som ville tage det op efter sin ferie. Det gik der så yderligere en mdr med. Hun ville svare i uge 30, og jeg hørte intet.

Jeg rykker igen for svar, og igår lå der et enkelt lille stykke papir, hvori kommunen fastholder deres afslag fra foråret, hvor Det Sociale Nævn havde sendt den tilbage fordi de skulle rette op efter nye regler.

Der er i alt 5 linier i afslaget, intet om hvad der er med i sagen, eller hvorfor man endnu engang har givet afslag?

Så endnu engang står jeg der med afslag, og så gik tiden med det. Det begynder at ligne kassetænkning syntes jeg, og der er så mange forkerte ting i dette de skriver fra min kommune.

Nu kan jeg så endnu engang vente på Det Sociale Nævn og hvad de vil gøre eller ikke gøre. Jeg ansøgte om denne merudgiftydelse d. 8 dec 2008, og er ikke kommet et skridt videre, andet end frem og tilbage. Kh Indiansummer
Indiansummer er ikke logget ind   Besvar med citat