Se enkelt indlæg
Gammel 06-05-2010, 19:09   #13
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Connie Se meddelelser
Desværre kan et brud på hverken SD §28 eller RS §7a give anledning til fortsættelse af sygedagpenge hvis ikke andre mindst et af kriterierne i SD §27 er opfyldt.

Jeg har selv fået frataget SD på trods af brud på disse og med ankenævnets velsignelse. Ankestyrelsen ville ikke tage min sag, men andre sager derfra bekræfter det desværre
Jeg skal lige være helt med på hvad du mener Connie ? At hvis §27 er opfyldt, så er der intet at gøre mht. §28 eller §7a, er det sådan at forstå ?

Multe jeg er helt enig med dig i, at det er værd at klage også selvom det er 3 år siden de lukkede kassen. Det nager da og jeg gad gerne kører sagen for bare at vise hvor led sdp. loven er. Hvis ikke jeg var stærk nok til at komme videre kunne det være gået endnu mere galt end det allerede er. Sådan er det jo for mange, så min sag må da også være at principiel karakter.

Jeg talte kort med en fra min fagforening idag, i modvind og på vej til et "møde", så vi aftalte at jeg skulle tage fat i dem i næste uge hvor de er flere på pinden. Jeg kunne forstå på ham, at klage fristen er den der står øverst for at skulle overholdes, alternativt kan man forsøge en civil retsag, mon det koster mig penge ?. Han lagde ikke mange "point" i røret da jeg nævnte §7a eller §28 og jeg ved da også at sdp. loven er utroligt snævert synet.

Multe, har du et link til Helsingør sagen ?

Kh. EE
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat