K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp Her kan du stille spørgsmål hvis du har spørgsmål ang sygedagpenge/kontanthjælp dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 26-03-2011, 13:30   #1
mama63
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 26-03 2011
Lokation: gladsaxe
Indlæg: 11
Styrke: 14
mama63 er ny på vejen
sygdagpenge ophør efter 2x forlængelse på den forkerte §

Hej jeg prøver her om der er noge som kan hjælpe.
Det er en længere historie og det første jeg skal spørge om er ,en ressurceprofil hvornår skal man lave sådan en og hvordan ved man om den er opdateret... Er det når man kommer ind til en sagsbehandler og snakker eller??
Jeg har så mange spørgsmål da min sag er meget speget og kommunen har haft forlænget min sag på § 27 og så 2 men nu viser det sig efter næsten 2 år med speciallæger og scanninger at jeg ikke kommer tilbage til normalt arbejde men fordi de i sin tid mente det efter udtalelser fra speciallæger osv så kan mna nu ikke give mig noget ,heller ikke selvom min egen læge lige nu har skrevet en status til kommunen hvori han skriver at jeg er i dårlig stand.
Jeg er gået ned og har lyst til at går fra det hele,økonomisk ved jeg ikke hvordan vi klarer den min mand er på sygdagpenge og intet arbejde og vi har en lejet lejlighed og vi ejer ikke noget men hvad gør jeg nu..
De snakker om partshøring og jeg har ringet derop og snakket med den sagsbehandler som har den og hun sagde at når jeg henvendte mig igår så var den igang??
Nå men det drejer sig om at jeg blev sygmeldt fra mit job som chauffør i 09 pga smerter i armene og skulder og nakke,efter mange undersøgelser troede man at det bare var overanstrengelse og speciallægen skrev til mig´t job at jeg skulle forløbig være syg i 2 mrd.. og at jeg skulle have et mindre belastende arbejde... ha ha somom.. jeg blev fyret 14 dage efter.
Så har tiden her gået med at tingene blev værre og man fandt så efterfølgende ud af at jeg havde en discus i nakken og et indeklemningssyndrom i skulderen samt tennis og golf albuer.. men nok m det jeg blev operet i skulderen og ikke godt for da de avde åbnet mig sagde de at havde de på billederne kunne se den slidgigt der sad der ville de ikke havde operet mig.... fedt så , .. men jeg har så mere ondt nu end før,desuden blev jeg efter mange blokader og andre sjove behandlinger scannet i albuer fordi intet hjalp og der fandt man også slidgigt og nogle andre ting som åbenbart ikke kan ordnes.. så jeg skal bare gå nu her og døje med begge arme og skulder og nakken som jeg sagde nej tak til fordi jeg er så dårlig i mine led så mente man ikke at jeg kunne genoptrænes ordetligt...
Åhhh det er så forvirret men de tkorte af det er at kommunen har fået at vide at mine albuer og skulder skulle være afklaret men så vil de have en afklaring af min nakke og der har jeg jo sngt nej tak og neulogen kan ikke sige om det bliver bedre eller værre for det er forskelligt fra menneske til menneske så nu har kommunen sagt at jeg kan ikke få fp,flex eller andet fordi de mangler min nakke og ja så var det lige ryggen... slidgigt.. Hvad f... gør jeg.. er der e herinde som kan drikke en ko kaffe og se på mine parpire eller ringe eller andet jeg forstår intet .. knus tina
mama63 er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Stop forlængelse af sygdagpenge majse4970 Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 27 01-08-2012 15:10
Forlængelse efter §27 stk. 4 engager Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 13 15-09-2011 08:25
Forlængelse efter § 27 nr 2 Søhesten Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 8 19-06-2011 20:32
Forlængelse efter §27,3 Håber Spørgsmål ang Sygedagpenge/Kontanthjælp 1 07-04-2011 15:43




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 07:06.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension