Se enkelt indlæg
Gammel 22-01-2010, 11:00   #25
Hejdien
Gæst
 
Indlæg: n/a
Kommunen har fire uger til at revudere din sag og de skal så enten skrive til dig at de fastholder afgørelsen og sende den videre til ankenævnet eller de skal omgøre den , desværre er der mange kommuner der smøler nu har det jo været jul og nytår og der holder vores gode service stationer kommunerne lukket og det trækker det selvfølgelig lidt ud , men er der ikke ved at være gået fire uger nu ?

Det syntes jeg at jeg kan regne mig frem til ..

Så du kan sende et brev (få¨kvittering ) hvori du rykker for revuderingen af din sag og spørger ind til hvor kommunen står med den ...

Det skader aldrig at gøre kommunen opmærksom på at der er liv i en og at de ikke har fået en så langt ned at man holder sin mund ..

Og ja tror vi alle har været der hvor der bare ikke er penge nok til den sidste uge , har du ikke noget familie der kan hjælpe dig om ikke andet så med et måltid mad ?

Jeg har i alle de år jeg var på kontanthjælp været edder glad for alle de steder jeg kunne nasse mig til et måltid mad og min familie der kunne finde på at ringe og spørge om vi skulle spise sammen og de så troppede op med varene og jeg bare skulle ligge køkken til , det har altså reddet mange et par vinter støvler til mine unger... håber du klare dig igennem den sidste uge men der er ikke noget værre end at skulle spekulere på hvor man får mad fra samtidig med at man spekulere over sin fremtid , det kan gøre enhver tosset
  Besvar med citat